fbpx

Egali cu vedetele. Mai buni ca profesorii.

Da. Azi. Sala sporturilor. Cluj. Gala de fotbal faina cu ocazia finalei cupei liceelor. 0-0 si 2-1.  Emil a fost vioara intai. Vali din nou dirijorul. Tudor contra-basul. Calin a luat corzile de la harpa si a inchis poarta. Alex a oprit orice sut cu talgerele. Restul am carat Pianu. Din greu. In doua cuvinte…Mediatic Cluj. Tactic…partitura a fost interpretata perfect. Cu Tino in Tribuna (adica in spatiu] si Ciulea pe velier.

Bravo.

Uite si poza…echipa bloggerilor cluj


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

DakhaBrakha + Earth = Jos palaria!

Next Post

Azi e ziua HBO la TIFF.12

Related Posts

Iti iubesti meseria?

Ba ii foarte clar, la mine, e evident, precum cacatu’ pe pantalonii albi, intr’o zi de vara, purtati de o super tipa, pe pietonala din Sibiu, in ziua de Sfanta Maria, a toridei luni a romanului Cezar … August Cezar, ca pe mine ma convinge o afacere locala de interes public (gen: restaurant, bar, cofetarie …) sa devin client fidel a ei, relativ simplu. Bun, nu pun in discutie motivele clare care ma fac sa trec pragu’ unei astfel de locatii (nu vreau sa credeti ca’s fitos, dar totusi am cateva standarde de minima … aaa … macar decenta)
citește mai mult

ClujLife Awards 04

ClujLife Awards prezinta feedback-ul publicului “devorator” de evenimente, parerea tinerilor cu o viata sociala activa, ce ies destul de des. Tot ce a contat in 2013 s-a concretizat intr-o lista de nominalizati ce pot fi sustinuti
citește mai mult