fbpx

Tech and Startups: Oportunități și evenimente la început de an

Oportunități și evenimente din lumea Tech & Startups la început de an. Dacă ceva fă face cu ochiul, înscrieți-vă… nu mai pierdeți timpul, pentru că locurile sunt limitate

European Startups Universe România – Incubator

Program de incubare ce se desfășoară în paralel în 11 țări UE având o durată de 6 săptămâni începând cu luna martie 2022. Programul se adresează tuturor startup-urilor tech din UE și îsi propune să conecteze sute de startup-uri aflate la început de drum cu experți fondatori de startup-uri de tip unicorn, investitori, VC etc.

Poveștile inspiraționale ale femeilor implicate în startup-urile de tehnologie

Poveștile inspiraționale ale femeilor implicate în startup-urile de tehnologie este un eveniment cu și despre reușitele femeilor care au avut curajul să se implice sau chiar să fie fondatoarele unor startup-uri de tehnologie în România. Evenimentul este gratuit și încurajăm participarea indiferent de gen, nefiind un eveniment adresat exclusiv femeilor.

SustainCityHack: Urban Mobility | Regeneration | Planning & Development

Hackathon online co-organizat de Ambasada Franței & Institutul Francez din România și ROTSA & ClujHub. Timp de 36 de ore participanții vor putea dezvolta, în echipă, o soluție inovatoare pentru a ajuta concentrările urbane să-și utilizeze resursele într-un mod mai eficient și să creeze medii urbane sustenabile conectând zonele urbane și periferiile.


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Conștientizați poporul rus de războiul din Ucraina

Next Post

E timpul să scoatem restricțiile COVID-19

Related Posts