fbpx

Conștientizați poporul rus de războiul din Ucraina

Extrem de multe mărturii de la soldații ruși capturați de către trupele ucrainiene, scot în evidență ceea ce mulți dintre noi bănuiam: rușii nu sunt conștienți de faptul că sunt în război. Mașina de propagandă nu le permite să se informeze.

Un băiat de pe twitter a avut o idee minunată:

Lăsați recenzii de 4 – 5 stele (cu excepția cazului în care afacerea este deținută de statul sovietic, atunci nu ezitați să lăsați evaluări de 1 stea). Ideea este să transmitem informații către populația civilă rusă, mințită de Putin.

Exemple de recenzie pe care să o lăsați

Еда была отличной! К сожалению, Путин испортил наши аппетиты, вторгшись в Украину. Противостаньте своему диктатору, прекратите убивать невинных людей! Ваше правительство лжет вам. Вставай!

Traducere: Mâncarea a fost excelentă! Din nefericire, Putin ne-a stricat pofta invadând Ucraina. Înfruntă-ți dictatorul, nu mai ucideți oameni nevinovați! Guvernul tău te minte. Trezește-te!

Хорошее место, хорошая еда… но, к сожалению, ваш президент Путин испортил атмосферу, вторгшись в Украину. Встретьтесь с диктатором, проснитесь!

Traducere: Faină locația, mâncarea bună… dar din păcate președintele vostru, Putin, a stricat atmosfera invadând Ucraina. Înfrunați-vă dictatorul, treziți-vă!

Am folosit google translate, nu cred că e foarte important cât și dacă e foarte corect scris. Cred că mesajul o să fie transmis și ăsta e cel mai important lucru.


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Afacerile din Cluj ajută refugiații ucrainieni.

Next Post

Tech and Startups: Oportunități și evenimente la început de an

Related Posts

Pe astia cine’i reclama?

Ma, sunt cateva categorii de vanzatori, care, din punctu’ meu de vedere, sunt de cea mai joasa speta .. serios, nu m’as angaja acolo nici impuscat … sau, daca as avea pistolu’ la tampla, nu m’as cobori la nivelu’ lor … Sa o luam, sistematic, ca un inginer pe hartie, ce’s, cu inceputu’.
citește mai mult