fbpx

Suparacios?

Cand ai deschis ochii pentru prima data ai plans pentru ca moasa a spus ca esti uratel? La gradinita erai ala care fugea la educatoare si ii spunea ca “Alexandra” nu vrea sa se joace cu tine, in GENERALA plangeai ca nu poti sa inveti poezia Acceleratu? in GIMNAZIU, erai singuru care era respins de catre colegii de scoala pe motiv ca esti suparacios? in LICEU, singurii tai prieteni, erau fetele de la generala?

plangaciosi

La facultate, erai ala care nu impartea mancarea cu alcoolicii de colegi de camera, si dimineata plangeai singur in baie ca nu iti mai gaseai ruda de salam trimisa de mama? In familie esti ala care plange in fata sotiei ca iti submineaza autoritatea in fata copilului? … La batranete, esti ala care se rupe in plans, ca a murit cea care iti platea facturile?

Tu esti ala care se bosumfla in momentu’ in care ti se spune adevaru’ in fata? Tu, esti ala care moare de ciuda cand vede capra vecinului? Tu te inchizi intr-o carapace, intr-o bula, pentru a nu fi ranit de aceasta lume cruda….  Cu tine nu pot avea o discutie decenta, ca te superi daca iti numesc masina “rabla”, cu tine discutia se termina prost daca tot al 2-lea cuvant nu e unul de lauda la persoana ta, tu esti un Narcis mic? Tu esti ala care transpira instant, la ironiile facute de catre cei de langa tine la adresa ta?

DA ba! Sunt ironic! si in aceste conditii nu vreau sa te am prin preajma!


14 comments
 1. je suis desolee. c’est la voiture …. C’est ne pas bonne…Elle mange beaucoup.
  On degage…..

  @zoro…mult in afara subiectului. vezi de unirea ta.

 2. Gog … concentreaza-te si spune cine e… puterea mintii!
  zoro … Jiji nu are nici o legatura 😉
  io … tu nu esti din salciua?… ma asteptam sa imi raspunzi in rusa …. 🙂

 3. pentru cine nu a inteles…:

  Мне очень жаль. это автомобиль …. Это не хорошо … Она ест очень много.
  Он убирает … ..

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Spectacol Comedica

Next Post

Stefanescu Andrei-Paul

Related Posts

Bobguyas

Conform promisiunii facute saptamana trecuta, revin cu reteta pentru susnumitu’ (respectiv susnumita), in ciuda faptului ca nu este…
citește mai mult