fbpx

Fan fest 2011 … in imagini

Am fost la fan fest … am facut cateva poze …

Las camera sa vorbeasca in locul meu … fan fest 2011


13 comments
 1. Da, guiașul m-ar fi tentat și pe mine. Cred și eu, la așa manifestare cultural-ecologistă măcar c-o ciorbă bună să te alegi (da, știu că guiașul nu e chiar ciorbă). =))

 2. Da,Fan Fest! Nu Fun Fest!!!Asta-i diferenta,si chiar ca nu stiu daca ai fi putut descrie Event-ul mai bine in cuvinte!!!!Stim zicala aia cu “Ce frumoasa e Romanica…”,sai???

  1. “daca ai fi putut descrie Event-ul” = daca s-ar fi meritat,din perspectiva “De gustibus non discutandum”,noh pricepusi????D-ne feri sa te fi gandit la alte interpretari…ca-s precisa ca poti orice,daca vrei….,nu?

 3. Exact la ce ma asteptam sa fie si pet-uri lasate prin urma, ca doar nu toata lumea stie sa arunce la cos. Tocmai din cauza asta ar fi mai bine sa se mute festivalul intr-un loc frumos amenajat, bani am inteles ca au existat anul asta destui incat se putea inchiria ceva nu sa deranjeze localnicii

   1. Sa presupun ca ai fost la proiectiile de filme,dezbaterile ce au avut loc, povestile depanate la focul de tabara..sau nici alea nu prea isi gaseau sensul?

   2. Am fost unul din cei care s-au ocupat de tururile turistice si eram curios daca ne-am cunoscut.
    Apropo, au fost niste povesti foarte tari ale rosienilor la focul de tabara.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Vrei sa mergi moca la Peninsula / Felsziget?

Next Post

Inainte de … film

Related Posts