fbpx

Fan fest 2011 … in imagini

Am fost la fan fest … am facut cateva poze …

Las camera sa vorbeasca in locul meu … fan fest 2011


13 comments
 1. Da, guiașul m-ar fi tentat și pe mine. Cred și eu, la așa manifestare cultural-ecologistă măcar c-o ciorbă bună să te alegi (da, știu că guiașul nu e chiar ciorbă). =))

 2. Da,Fan Fest! Nu Fun Fest!!!Asta-i diferenta,si chiar ca nu stiu daca ai fi putut descrie Event-ul mai bine in cuvinte!!!!Stim zicala aia cu “Ce frumoasa e Romanica…”,sai???

  1. “daca ai fi putut descrie Event-ul” = daca s-ar fi meritat,din perspectiva “De gustibus non discutandum”,noh pricepusi????D-ne feri sa te fi gandit la alte interpretari…ca-s precisa ca poti orice,daca vrei….,nu?

 3. Exact la ce ma asteptam sa fie si pet-uri lasate prin urma, ca doar nu toata lumea stie sa arunce la cos. Tocmai din cauza asta ar fi mai bine sa se mute festivalul intr-un loc frumos amenajat, bani am inteles ca au existat anul asta destui incat se putea inchiria ceva nu sa deranjeze localnicii

   1. Sa presupun ca ai fost la proiectiile de filme,dezbaterile ce au avut loc, povestile depanate la focul de tabara..sau nici alea nu prea isi gaseau sensul?

   2. Am fost unul din cei care s-au ocupat de tururile turistice si eram curios daca ne-am cunoscut.
    Apropo, au fost niste povesti foarte tari ale rosienilor la focul de tabara.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Vrei sa mergi moca la Peninsula / Felsziget?

Next Post

Inainte de … film

Related Posts

Workshop in cadru’ TIFF 2011 sustinut de THOMAS MAI

Thomas Mai este cunoscut pentru experienţa sa în acest domeniu, ţinând prelegeri şi oferind consultaţii pe teme de finanţare, marketing, distribuţie de film şi New Media în întreaga lume. A ţinut prezentări la 19 workshop-uri din jurul lumii. Thomas a fost sales agent timp de 14 ani, perioadă în care a vândut filmele realizate de regizori precum Lars von Trier, Lukas Moodyson, Thomas Vinterberg şi mulţi alţii. A produs 4 lung metraje: The Eighteenth, Possessed, Don’s Plum, şiOne Point O, fiind recompensat cu numeroase distincţii. Thomas a fost managing partner şi producător la Klondike Film între 1996-1998 şi CEO al Trust Film Sales între 1998-2000. Între 2000-2004 a fost managing partner şi producător la ZentAmerica şi CEO Katapult Film Sales din Los Angeles între 2004-2006. Între 2006-2009, a condus departamentul New Business la TrustNordisk.
citește mai mult