fbpx
#VybeWear

#VybeWear – geanta cool a Buburuzei

#VybeWear este geanta iconică pe care Buburuza o poartă de câțiva ani buni. Nu mai știu exact momentul în care a descoperit-o, dar știu că și-a achiziționat toate modelele care au apărut și, sper să nu greșesc / exagerez, toate culorile și combinațiile posibile.

Spun iconică pentru că în 2017, fetele la The Sisterhood (surorile fraților mei Bărboși) au întrebat-o dacă nu vrea să se alăture proiectului #SHOElala, unde normal că a răspuns pozitiv donând printre alele chiar și una din aceste genți.

Vybe Wear – Campania Music 4 Trees

Când am auzit de campania de pe Startarium, am zis că e prea fain totul încât să nu vă spun și vouă de ea!

Susținem plantarea unui copac pentru fiecare produs achiziționat ! Alege-ți accesoriile confecționate din materiale reutilizabile ce îți permit să porți muzica, prin genți cu vinil și borsete cu casete, dar și cu posibilitatea de a atașa baterie externă cu încărcare solară.

CDj

Cei care ați mai avut tangențe cu Startarium și / sau alte platforme de crwodfounding știți că la bază stau donațiile și recompensele.

Recompensa pe care v-o recomand din toată inima este cea în care achiziționați și #VybeWear.

Vybe bag = 25 EUR + recompensele 1 (Muzica proiectului electronic semnat la CDj records: 12 producții + 1 mix) & 2 (Plantăm un copac cu numele tău) + sticker.

Geantă rotundă, din materiale reutilizabile, compartimentată în interior cu buzunare pentru baterie externă și smartphone . Contine laternă, suport chei și suport sticle. Are posibilitatea atașării unui disc de vinil în față, astfel muzica preferată poate fi purtată . Disponibilă în 5 variante a câte două culori.

#VybeWear. Unde le găsești produsele.

Oamenii sunt din Cluj, nu au un magazin fizic, dar le găsești produsle la Q Optics Butique (str Eroilor nr. 11) și on-line:

Geanta costă 35 EURO, de asta vă ziceam că e super pont să faceți o donație prin intermediul platformei Startarium.

Vybe a luat naștere din dorința de a avea o geantă/borsetă încăpătoare, dar în același timp comodă pentru a putea fi purtată la festival. Și pentru că suntem iubitori ai naturii și cea mai mare parte a timpului nostru o petrecem în aer liber, ne-am dat seama că este nevoie să realizăm un produs care o poate proteja, așa că am ales să o confecționăm din materiale reutilizabile.


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Gânduri la finalul ediției cu numărul 10 a proiectului Nepoți de Crăciun

Next Post

Târgul de Crăciun 2019 s-a încheiat. Bun venit, 2020!

Related Posts