fbpx
#VybeWear

#VybeWear – geanta cool a Buburuzei

#VybeWear este geanta iconică pe care Buburuza o poartă de câțiva ani buni. Nu mai știu exact momentul în care a descoperit-o, dar știu că și-a achiziționat toate modelele care au apărut și, sper să nu greșesc / exagerez, toate culorile și combinațiile posibile.

Spun iconică pentru că în 2017, fetele la The Sisterhood (surorile fraților mei Bărboși) au întrebat-o dacă nu vrea să se alăture proiectului #SHOElala, unde normal că a răspuns pozitiv donând printre alele chiar și una din aceste genți.

Vybe Wear – Campania Music 4 Trees

Când am auzit de campania de pe Startarium, am zis că e prea fain totul încât să nu vă spun și vouă de ea!

Susținem plantarea unui copac pentru fiecare produs achiziționat ! Alege-ți accesoriile confecționate din materiale reutilizabile ce îți permit să porți muzica, prin genți cu vinil și borsete cu casete, dar și cu posibilitatea de a atașa baterie externă cu încărcare solară.

CDj

Cei care ați mai avut tangențe cu Startarium și / sau alte platforme de crwodfounding știți că la bază stau donațiile și recompensele.

Recompensa pe care v-o recomand din toată inima este cea în care achiziționați și #VybeWear.

Vybe bag = 25 EUR + recompensele 1 (Muzica proiectului electronic semnat la CDj records: 12 producții + 1 mix) & 2 (Plantăm un copac cu numele tău) + sticker.

Geantă rotundă, din materiale reutilizabile, compartimentată în interior cu buzunare pentru baterie externă și smartphone . Contine laternă, suport chei și suport sticle. Are posibilitatea atașării unui disc de vinil în față, astfel muzica preferată poate fi purtată . Disponibilă în 5 variante a câte două culori.

#VybeWear. Unde le găsești produsele.

Oamenii sunt din Cluj, nu au un magazin fizic, dar le găsești produsle la Q Optics Butique (str Eroilor nr. 11) și on-line:

Geanta costă 35 EURO, de asta vă ziceam că e super pont să faceți o donație prin intermediul platformei Startarium.

Vybe a luat naștere din dorința de a avea o geantă/borsetă încăpătoare, dar în același timp comodă pentru a putea fi purtată la festival. Și pentru că suntem iubitori ai naturii și cea mai mare parte a timpului nostru o petrecem în aer liber, ne-am dat seama că este nevoie să realizăm un produs care o poate proteja, așa că am ales să o confecționăm din materiale reutilizabile.


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Gânduri la finalul ediției cu numărul 10 a proiectului Nepoți de Crăciun

Next Post

Târgul de Crăciun 2019 s-a încheiat. Bun venit, 2020!

Related Posts

Pe astia cine’i reclama?

Ma, sunt cateva categorii de vanzatori, care, din punctu’ meu de vedere, sunt de cea mai joasa speta .. serios, nu m’as angaja acolo nici impuscat … sau, daca as avea pistolu’ la tampla, nu m’as cobori la nivelu’ lor … Sa o luam, sistematic, ca un inginer pe hartie, ce’s, cu inceputu’.
citește mai mult