fbpx

Exista speranta!

Nu cred ca exista om pe fata pamantului care sa nu stie de taximetristii din Bucuresti, de slapii lor, de nesimtirea lor, de multumescul pe care ti-l spun cand faci o cursa de 6 lei si tu le dai 10. Nu cred!

Cu totii stim ca o zi buna se cunoaste de dimineata. E adevarat, mai sunt momente cand ziua iti e facuta si la finalul ei… de cele mai multe ori gesturile mici sunt cele care ne schimba dispozitia.

Ei bine, un taximetrist din Bucuresti s-a decis sa aduca zambet pe buzele clietilor care ii deschid portiera. Zambetele sunt furate de la clienti prin bomboane si selfie-uri!

Nu pot decat sa-l felicit pe domn si sa astept cu nerabdare astfel de initiative, nu doar in Cluj, ci in toata tara.

Buna dispozitie e gratis, trebuie doar sa vrei sa o dai mai departe!

via Adevarul


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Fifty Shades of Grey – cartea, filmul, marketingul

Next Post

Gala Boxului Profesionist – Sala Polivalenta Cluj

Related Posts

Teoria conspiratiei

Serios acum, voi nu ati observat atitudinea asta? … Io o am, recunosc, totodata, de cateva luni, lucrez intens sa o schimb … pentru ca nu e bine … nu e normal … io asa zic, ca nu e normal … da cine stie, poate ma insel … poate am avut dreptate prima data .. se spune ca instinctu’ nu te minte … tocmai de aia sa il asculti … da oare cine spune lucrurile astea? … masonii? … evreii? … ca mai nou am auzit ca ei se afla la carma lumii … de ce vor sa imi ascult instinctu? … sa ma comport ca un animal? … Cand o aprut Prison Break, io eram cu F5’u apasta, dade dade apare episodu’ ala nou … si uaaa, ce fain ii, si uaaaa, ce v’am zis eu ca masonii’s de vina … ui cum l’or bagat pa ala la inchisoare …
citește mai mult