fbpx

The Street FOOD Revolution – cel mai mare Street FOOD Festival din România ajunge acasă, la Cluj-Napoca

Aleea Stadionului se va transforma într-o bucătărie imensă unde Chef Foa și cei peste 60 de bucătari vor pregăti rețete savuroase. Gurmanzii și nu numai sunt invitați să se bucure de o experiență completă care va include atât preparate delicioase cât și activități tematice.

În fiecare zi publicul se va putea delecta cu filme, concerte outdoor, va putea cunoaște chefi celebri în cadrul conferințelor Meet&Greet, în timp ce mezinii familiei se vor putea distra la kids zone. Răcoritoarele vor fi și ele prezente pentru a întregi peisajul unei relaxări de vară, iar zonele special pregătite din festival vor fi gata pentru a-și întâmpina pofticioșii.

The Street FOOD Revolution - cel mai mare Street FOOD Festival din România

Vedeta festivalului, mâncarea, va depăși limitele imaginației gurmanzilor și va pune la teste savuroase papilele gustative cu influențe din întreaga lume. Burgerii suculenți vor face echipă cu preparatele cu specific mexican, italienesc, nemțesc, asiatic, spaniol și, alături de un desert apetisant vor construi un meniu de neratat.

Preparatele vor putea fi servite într-o atmosferă relaxantă alături de prieteni în zonele special amenajate alături de muzică live, cinema outdoor sau, de ce nu, la conferințele Meet&Greet unde vor avea șansa de a cunoaște poveștile unor chefi renumiți pentru activitatea din bucătărie precum: Antonio Passarelli, Cătălin Jernoiu, Paul Siserman, Horia Șimon, Marius Mureșan, Nicu Crăciun sau Alexandru Rada.

De asemenea, publicul se va putea implica și în activitățile sociale inițiate în cadrul festivalului: colectarea selectivă a resturilor alimentare și a uleiului folosit, dar și în cadrul campaniei Share a Meal, prin care se vor putea dona porții de mâncare ce vor fi duse mai departe la adăposturile pentru oamenii nevoiași și la centrele pentru copii.

Așadar, dragi gurmanzi, ne vedem în perioada 6 – 9 iulie pe Aleea Stadionului din Cluj-Napoca la cel mai mare Street FOOD Festival de până acum. Nu uitați să vă descărcați aplicația oficială pentru a avea acces la toate detaliile despre eveniment, și să verificați website-ul și pagina de Facebook a evenimentului pentru a descoperi întregul program Street FOOD Festival Cluj-Napoca.

The Street FOOD Revolution - cel mai mare Street FOOD Festival din România


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

CE TREBUIE SĂ ȘTII DACĂ VII LA NEVERSEA! ÎNDRUMĂTOR DE FESTIVAL!

Next Post
Hai Cu Mine La NEVERSEA

Hai cu mine la Neversea!

Related Posts