fbpx

"U" Cluj – dragoste la prima vedere

Guest post scris de Bogdan Rosca

Sambata seara am fost pentru prima data pe Cluj Arena. Am ramas impresionat din toate punctele de vedere : suporteri, ultrasi adevarati, stadion, numarul mare de persoane prezente la meci, coregrafie, intr-un cuvant m-am simtit suporter, am simtit placerea de a ma uita la un meci fotbal. ultras

Spuneam prietenilor ca vreau de la acest meci doar un singur lucru : bucuria! bucuria de a simti tribuna, de a vedea coregrafii, de a auzi imnul unei echipe cantat de peste 5000 de persoane.
Ei bine, punct ochit, punct lovit.

Ce sa mai, sambata, joaca “U”, e sarbatoare in Cluj : strazile pline de suporteri
cu fulare, care scandau incurajandu-si echipa favorita. Nu am mai vazut asemenea manifestari, culmea sau nu, de la prezentarea lotului echipei “U”.

Nu gasesc cuvinte sa pot exprima sentimentul care m-a incercat in momentul in care suporterii echipei “U” au inceput sa cante Draga tie studentie. EXTRAORDINAR!
Pentru cateva minute am uitat de frigul de afara, mi s-a facut pielea ganina nu altceva.

Am vazut ce inseamna sa ai suporteri adevarati, suporteri care isi incurajeaza jucatorii indiferent daca acestia au facut un meci mai prost, suporteri care timp de 90 de minute au cantat, suporteri care reusesc sa umple o peluza, suporteri care stiu sa faca coregrafii, stiu sa faca spectacol. Sunt sigur ca multi ar avea de invatat, chiar si Dinamo la acest capitol ar avea muuuulte de invatat.

Dupa cum ati observat despre meci nu v-am spus prea multe. Da, tocmai pentru faptul ca am fost prea hipnotizat de bijuteria numita Cluj Arena. Dar totusi, daca am fost la meci, am vazut si ce s-a intamplat pe teren.

Ca o concluzie : avem suporteri, avem stadion, avem echipa, practic avem tot ce ne trebuie pentru a face performanta. Acum tot ce trebuie e sa avem rabdare si sa vedem ce va urma.


2 comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Cine vrea sa vada filmu’ Never Let me Go?

Next Post

Neputinta …

Related Posts