fbpx

Statornicie

Pilu – exemplu pentru cuvantul statornic

STATÓRNIC, -Ă, statornici, -ce, adj. 1. (Despre oameni și manifestările lor) Care se schimbă foarte greu (în opinii, convingeri, sentimente etc.); ferm, constant, hotărât; neclintit. ♦ P. gener. Care este mereu la fel, care nu se schimbă; invariabil; definitiv. ♦ Care nu încetează; durabil, permanent, continuu, neîntrerupt. 2. (Despre așezări omenești, despre populații etc.) Care nu-și schimbă locul; stabil, fix; temeinic, consolidat. – Din stat3 (după datornic etc.).

Cred ca Pilu

Pilu - protest la Baia de Aries, ziua 10 merita sa fie introdus in dex… ca exemplu la cuvantul sus amintit!

De 10 zile iese in fata primeriei din Baia de Aries… indiferent de vreme… chiar daca e singur… indiferent de orice vrei tu si protesteaza!


1 comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Romanie… incotro?

Next Post

Breaking News: in #Cluj a nins

Related Posts

Presa din ziua de azi

Ei bine, nu stiu in ce masura sunteti la curent cu faptu’ ca in Cluj, are loc cupa presei, si prin eforturile depuse de fostu’ mare jurnalist a Clujului Tibi Farcas, echipa castigatoare de la Brasov, si’a gasit un loc in aceasta mirifica competitie … comeptitie fara o miza materiala … o competitie faina, pornita relaxant, sa scoata oamenii din presa pe stadion la o minge, si apoi la o bere … ca pana la urma asta inseamna orice competitie la acest nivel, totul se reduce la socializare … vorba aia, mai bem si noi o bere impreuna!
citește mai mult