fbpx

Examenu’ vietii!

Anul cu cele mai slabe rezultate la examenu’ de BAC de la Cuza’ncoace. Plozii, plini de iphon’uri 4, dandu’se jos din BMW seria 7, achizionat, acum cateva luni, nou’nout, de catre parintele binevoitor, au avut un soc imens, in momentu’ in care, valetu’, s’a intors la masina, si le’a dat vestea cea mare: ati luat nota 1!

Serios, cum sa dai vina pe sistem, cand tu nu esti capabil sa faci, cel putin de o sutime … ma!!!! ai luat nota 1, dupa patru ani de scoala …

Si, da, dragi parinti, fiti frustrati, ca s’au montat camere de filmat in sali, fiti revoltati ca au fost controlati plozii, fiti mai mult decat nervosi, evident pe sistem, ca plozii vostri tampiti, nu au fost in stare sa scoata un 6 la o materie … care, teoretic, au invatat de cel putin anu’ trecut din vara … cand, nu’i asa, au fost publicate subiectele .. lista cu subiectele “probabile” …

Sa traiti in cercu’ vostru stramt! Printisorii nu sunt de vina … nuuuuuu, Doamne fereste … Nici sa nu va treaca prin cap, ca progeniturile zamislite din sangele vostru, sa fie in fapt niste idioti lipsiti de orice interes legat de invatatura / scoala … Sa nu credeti asa ceva! Mai bine dati 80 de milioane pe meditatii, si apoi acuzati pe Funeriu ca o facut’o lata … din nou, sistemu’ e cel vinovat!

promovare-bac-procente-harta-comparatie

Sursa foto: gandul

Si Doamne fereste, sa va puneti plodu’ cu burta pe carte … nuuuuu, io zic, ca pana la urmatoarea examinare, sa strangeti din cur, sa ii dati la coptil bani sa mearga in vacanta, pentru ca, nu’I asa, a avut o perioada stresanta, si in acest timp, lucrati zi si noapte, sa faceti bani, pentru a putea asigura … protocolul comisiei de examinare!

Ca si concluzie, anul acesta nu am avut cele mai slabe note la BAC .. avem doar realitatea … suntem jenanti!


7 comments
  1. He he, da, multi parinti nu inteleg ca ala micu tre’ sa si-o mai asume. Nu e vorba de pusti de 10 ani, care stiu cat pot si parintii. E vorba de ADULTI (ca de la 18 ani cica-s adulti), care habar nu au pe ce lume traiesc. Si culmea in multe familii invatatura este pusa la loc de cinste, doar ca amaratii aia de parinti nu mai au timp si chef sa-si controleze beizadelele. Nici ai mei nu m-au controlat, dar am invatat PENTRU MINE.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Spune’mi ce lucrezi

Next Post

Pana cand?

Related Posts