fbpx

Speakeri noi la TEDxCluj 2022 – Choices

Într-o perioadă în care am așteptat cu toții cu nerăbdare cea mai mică urmă de veste bună, luna martie ne-a îndeplinit dorința.

Astfel, TEDxCluj a dat startul noului anotimp cu speranța că vom reuși în acest an să ne revedem într-un număr mai mare decât anticipam la evenimentul offline. Un mărțișor mai bun nici că puteam visa!

Siguranța participanților este în continuare foarte importantă pentru organizatori – motiv pentru care TEDxCluj 2022 va rămâne un eveniment hybrid cu participarea atât offline (în sală), cât și online (prin live streaming).

Folosește codul CIULEA20 când achiziționezi biletul pentru TEDxCluj 2022, Choices, indiferent că e online sau offline, și ai 20% discount.

Speakeri noi confirmați la TEDxCluj 2022

Chef Nicolai Tand s-a născut și a crescut în Maramureș, în satul Rozavlea, însă viața l-a purtat în lumea largă – de la Anglia, America și Italia până la țara cea mai apropiată sufletului său, Franța.

Ghidat de iubirea sa pentru oameni și pasiunea pentru gătit, Nicolai și-a început parcursul spălând vase într-un restaurant din Franța și încetul cu încetul a ajuns director de restaurant. S-a întors apoi acasă și a adus cu el toate lecțiile învățate în perioada petrecută în Franța, deschizând un restaurant în centrul capitalei.

Printre isprăvile memorabile ale lui Nicolai Tand se numără gătitul la patru mâini, alături de Adrian Hădean, pentru fostul președinte francez François Hollande, pregătirea unor preparatele pentru actrița Jennifer Aniston și încântarea membrilor trupei Metallica cu o experiență culinară de neuitat.

În prezent, pe lângă restaurantul său, Nicolai oferă servicii de catering, deține o brutărie și își împărtășește descoperirile culinare la televizor în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.

Nicolai Tand chef

Cu toate că viața l-a purtat până acum pe culmi înalte, Nicolai n-a uitat niciodată de unde a plecat și a purtat mereu în suflet simplitatea și dragul de mâncare – îi place să mănânce, să gătească, să deguste și să descopere mereu arome și rețete noi.

Alice Iacobescu

Alice Iacobescu jurnalist

Alice Iacobescu este unul dintre cei mai respectați jurnaliști de radio și televiziune, cu o experiență în presă de aproape 30 de ani.

Prezentator de știri în regim de breaking news, Alice s-a remarcat prin stilul incisiv, dar echilibrat al interviurilor realizate în direct. Probabil ați văzut-o, de-a lungul anilor, în focul evenimentelor, la diverse televiziuni sau îi recunoașteți vocea la radio.

Alice ar fi fost un foarte meticulous contabil, dacă nu era schimbarea de regim din decembrie 1989. Se pregătea pentru admiterea la ASE, când a aflat, întâmplător, că există o facultate de jurnalism.

Imediat, a virat brusc în pregătire, de la matematică și economie, la română, geografie, istorie și franceză – materiile din care se dădea atunci examenul la Jurnalism.

Alice a avut șansa unor alegeri inspirate în carieră, dar știe că nu totul ține de noroc.


În 4 iunie 2022, la BT Arena Cluj și în online, participanţii la TEDxCluj Choices se vor întâlni cu peste 20 de speakeri și performeri care ii vor ajuta să navigheze prin labirintul de decizii zilnice.

Numărul biletelor din online este nelimitat, însă accesul în sală este limitat, întocmai pentru respectarea măsurilor de siguranță.

Biletul offline, în sală, include participarea și experiența completă TEDxCluj, inclusiv welcome snacks, cafea, aperitive, apă, răcoritoare și masa de prânz și bineînțeles, șansa de a vedea speakerii live.

Biletul online, prin live streaming, include acces la vizionarea online, în direct, a tuturor discursurilor TEDxCluj 2022. De asemenea, este inclusă participarea la activitățile online și promoțiile oferite de partenerii evenimentului, pentru o experiență unică, oriunde s-ar afla participanții.

TEDxCluj: Cod 20% discount pentru bilete online si offline - CIULEA20
TEDxCluj: Cod 20% discount pentru bilete online si offline – CIULEA20

2 comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Patriotism. Ești patriot?

Next Post

Livada Cluj – echipă nouă, meniu nou, experiență faină

Related Posts