fbpx

Pentru ca iubesc Rosia Montana

Iubesc localitatea, cu tot cu oamenii din ea!

Vineri, 11 noiembrie, intre orele 18.00-19.30, va avea loc in Clubul Colegiului Academic, Emanuel de Martone , Nr1 (prin curte intrarea, unde e Facultatea de Studii Europene, langa sediul UBB Cluj) dezbaterea “Rosia Montana in Relatia cu Media” … o intalnire care va dezbate situatia din Rosia Montana.

Acum, avand in vedere ca eu nu o sa pot ajunge la aceasta conferinta, avand in vedere ca e un subiect destul de sensibil si totodata de interes national, avand in vedere ca nu sunt nici activist si nici RMGC’ist, as vrea, ca unu’ (cel putin) din cititorii acestui blog sa fie corespondent special ciulea.ro

Pe scurt, as fi tare incantat, daca cineva ar putea/vrea sa mearga sa fie atent la ce se intampla p’acolo, dupa care sa se intoarca si sa faca un scurt material!

Se baga cineva?


1 comment
  1. Buna ziua! Va deranjez cu o rugaminte: sunt cercetator si fac o teza de doctorat despre Rosia Montana. Mai concret, ma intereseaza parerea oamenilor obisnuiti in legatura cu acest subiect. Daca doriti sa ma ajutati v-as ruga sa acceptati sa raspundeti la un scurt chestionar pe aceasta tema. Raspunsurile primite, care sunt bineinteles anonime, sunt extrem de importante pentru mine. Sper din toata inima ca ma veti sprijini in demersul meu stiintific. VA multumesc! V-as ruga sa distribuiti mai departe, daca nu va cer prea mult! Doresc sa va asigur de obiectivitatea mea vis-a-vis de obiectul cercetarii si de impatrialitate.

    http://freeonlinesurveys.com/rendersurvey.asp?sid=1c4nmgcjid6icwp983910
    Alina Pop

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

In spatele companiilor sunt oameni!

Next Post

iPhone 4S … s’a lansat

Related Posts