fbpx

Soferii de alba …

Indignat fiind de mare minciuna care circula de mult prea mult prin minunata noastra tarisoara, minciuna in care se spune, nu doar ca soferii cu numere de alba, sunt cei mai prosti soferi, ci sunt si de-a dreptu’

Sofer de Alba

am intrat in legatura cu celebrii cercetatori englezi, pentru a realiza un studiu … studiu, menit sa spulberea acest … mit … sa iasa odata si odata din mintea poporului aceasta minciuna! Sa nu credeti, ca vreau sa ma scot acum (da si io is din judetu’ Alba, da ma multe amenzi am luat pe seama ca aveam o rapana de dacie, mai mare ca mine cu 8 zile, si numere AB) … dar nu de asta am comandat acest studiu!

In fine, sa trecem direct la punctele de interes ale acestui studiu (dupa cum am spus a fost realizat in parteneriat cu celebrii cercetatori englezi), si, ca un inginer ce sunt am sa le punctez:

1. Cunoasterea legislatiei – fiind efectuat pe un esalon de … aaa … foarte multi soferi, rezultatul este unul extrem de favorabil, si anume: sunt la zi cu legislatia, din 26 de intrebari, 99,99% raspund corect la toate cele 26 de intrebari, conditia fiind ca sa nu fie intrebati: Se semnalizeaza iesirea din sensu’ giratoriu (aici o mai dau in bara)

2. Conduita preventiva – sunt singurii soferi din tara, care inteleg acest concept … ca si exemplu: chiar daca ei se afla pe drum cu prioritate, ei, tot incetinesc (pana spre oprire), aproape la orice intersectie pentru a se asigura ca nu vine unu’ fara frane!

3. Respectarea regulilor, in general, – este facuta la sange … foarte rar au fost prinsi soferi cu numere de Alba trecand pe rosu (doar daca era daltonist), sau sa fie prins de catre radar (in general masinile cu numere de Alba, au instalat in bord un sistem care le limiteaza viteza la 40 KM/h in localitate si un 80 KM/h inafara… de autostrazi nu am prea auzit … acum cu asta de la Cluj … da’ nu e buna ca te scoate in Floresti … si noi suntem obisnuiti sa lasam masinile in Feleac..)

Asadar, stimati cetateni, va rog, luand in calcul rezultatul cercetarii, sa nu va mai prind ca spuneti (nici macar sa nu mai ganditi) ca soferii din Alba sunt niste soferi prosti/rai/handicapati …. Corect, conform studiului efectuat este:

Soferii cu numere AB sunt cei mai prudenti soferi din tara … sunt cei pentru care conduita preventiva inseamna ceva! 🙂


16 comments
  1. :))))) Bine ma :))

    Totdeauna va fi diferenta intre soferii de oras mare si soferii de oras mic. Pe mine personal ma dispera cei cu numere de SJ, de BN, de AB, de PLM ca multi ar fi mai bine sa stea in casa cuminti sa conduca dor pe playstation ..

  2. :)) nici aia de la myth busters nu ar putea rasturna mitu. e faina poza,partea trista e ca nu-i facuta in photoshop 😛 si ca mai sunt sute ca ea

  3. eu is gagica, o fosta blonda, cu nr de AB si semn de ala gigantic de incepator…desi as avea cum sa imi inmatriculez masina pe CJ, si chiar daca am facut scoala de soferi in cluj, e deosebit de convenabil pt mine asa cum e, pentru ca am mai mult loc in centru decat aveti voi toti la un loc :)) si sincer, conduc extraordinar…si stiu si sa parchez :)) 😀

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Ce te inebuneste?

Next Post

Bobguyas

Related Posts