fbpx

Sir Tom Jones a concertat aseară la Cluj

Aseară am avut plăcerea să-l văd pe sir Tom Jones live pe scena amenajată de către Emagic la BT Arena, Cluj.

Am să încep prin a vă spune că am fost extrem de mișcat de vocea artistului. Știam, sau mă rog, presupuneam că are o voce bună. Dar efectiv nu mi-a venit să cred cât de bine sună live.

Mă bucur că am mers, pentru că la cei 79 de ani pe care-i are sir Tom Jones îl face invidios și pe Ion Iliescu. E plin de vervă, sub nicio formă, dacă nu l-ai vedea, nu i-ai da 80 de ani. Mă rog, nici dacă-l vezi nu-i dai 80, dar cu siguranță când îl auzi cântând nu te-ai aștepta să-l auzi vorbind despre prietenul lui Elvis Presley.

It was like a dream, that Elvis Presley was singing my song, you know, to me! We had a picture taken, and he said to me, ”How the hell do you sing like that?

Jur că nu am mai fost așa impresionat de nici o vocea pe care să o fi auzit vreodată live pe o scenă.

De lumini, scenă, aranjament artistic nu am fost așa impresionat, probabil parțial din cauză că am mai văzut dar, cu siguranță și din cauză vocii lui sir Tom Jones. Știu, sunt obsesiv, mă repet, dar efectiv am fost mișcat de vocea lui.

Nu, nu de melodiile lui. Pentru că nu sunt eu cel mai mare fan sir Tom Jones, dar am zis, și bine am făcut, că un asemenea concert nu am voie să-l ratez. E un monstru în industrie și a fost unul dintre artiștii care a trasat direcții.

Totodată m-am bucurat să văd că oameni trecuți de prima tinerețe, poate chiar a 3-a, au venit la concert. Tot timpul am spus că ăsta e unul dintre semnele pe care-l dă o țară, un oraș, o comunitate, prin care demonstrează calitatea vieții: participarea la evenimente (teatru, concert, expoziții).

Mă bucur că încet-încet, Clujul este pus și pe harta marilor concerte ale lumii. De curând a concertat Lenny Kravitz iar acum sir Tom Jones. E bine. Ne educăm și totodată demonstăm că suntem o opțiune de luat în calcul pentru cei care își construiesc harta turneului mondial.

Cine știe, poate data viitoare Metallica va concerta pe Cluj Arena 😀


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

O zi plină la TEDxCluj 2019 – în comunitatea oamenilor neobișnuiți. Ce se întâmplă la eveniment și ultimele locuri disponibile!

Next Post
Plaja Neversea

Accesul în festival, transportul în comun și restricții de circulație pentru NEVERSEA!

Related Posts

Cum se fabrica o stire

Ca tot e un subiect fierbinte … si ca tot nu am fost pe faza … paradoxal, saptamana trecuta s’o intamplat o intamplare intamplatoare, si anume, un amic de’a meu, in timpu’ furtunii de pe mare, printre stropi si vant, ne’o explicat, ca el, a prestat si ca jurnalist … acum taspe mii de ani.
citește mai mult