fbpx
Vodafone - Împreună suntem mai puternici

Împreună suntem mai puternici

În primele zile ale pandemiei cauzate de COVID-19 am simțit că pământul ba stă în loc, ba se învârte prea tare, ba iese de pe orbită, ba se micește, ba se mărește. Avem o mie de gânduri în cap și nu reușeam să mă organizez.

Nu a trecut mult timp până să realizez că prietenul meu cel mai bun (și) de până acum, tehnologia, mă va ajuta să trec peste. Datorită ei stau conectat cu familia, prieteni, apropiați, parteneri de afaceri.

Prin intermediul tehnologiei îmi desfășor acum activitatea, cu ajutorul ei stau în contact și tot datorită ei îmi pot face exercițiile sportive și orele de divertisment. Practic, că ne place, că nu ne place, tehnologia este salvarea noastră din această perioadă.

Sub sloganul Împreună suntem mai puternici, Vodafone România lansează o platformă digitală care facilitează accesul online la spectacole artistice live, clase de sport și masterclasses.

Ultimele săptămâni au fost despre adaptarea vieții noastre, activităților favorite și hobby-urilor, modului de a lucra, de a învăța, de a comunica și chiar de a socializa. Totul este acum, mai mult ca oricând, legat de tehnologie și conexiuni. Copiii noștri urmează lecții online, ne-am transformat sufrageriile în birouri confortabile, iar divertismentul și clasele de sport sunt disponibile exclusiv pe platformele de streaming. Surprinzător, dar simt că putem sta mai aproape de prieteni, de familie și de cei dragi, chiar dacă suntem fiecare în casele noastre. Sunt mândru de activitatea Vodafone, dincolo de conectivitatea pe care o oferim, de acțiunile de ajutor pentru persoanele în vârstă cu scopul de a le furniza bunuri de bază prin intermediul platformelor online și al voluntarilor. De asemenea, ne-am mobilizat toate eforturile pentru a fi direct implicați în lupta împotriva Covid-19, inclusiv prin donații pentru a susține lupta aici, în România

Mostafa El Beltagy, Director Consumer Business Unit, Vodafone Romania.

Platforma facilitează accesul online la cursuri și spectacole live: muzică, teatru, clase de sport și masterclasses pentru dezvoltare personală și profesională (creativitate & utilitate, parenting, storytelling, actorie, hairstyling etc.).

Pe lângă oportunitatea de a putea accesa conținut de calitate, avem posibilitatea de a susține comunitățile pentru a trece cu bine peste această pandemie prin donații directe către cei care realizează momentele de teatru, muzică și masterclasses în platformă.

Cred că sectorul evenimente muzicale, teatru, tot ce intră în categoria entertaiment este unul dintre cele mai afectate de această pandemie. Motiv pentru care trebuie să fim solidari, să ne susținem artiștii , actorii, creatorii de conținut preferați.

Curatorul platformei digitale este Tudor Chirilă. Acesta ne ajută, pe noi, vizitatorii online să rămânem conectați la muzică și teatru și, totodată, să susținem artiștii direct din sufragerie.

Alături de Tudor Chirilă, artiști cunoscuți precum Irina Rimes, byron, Damian Drăghici, The Mono Jacks, Cornel Ilie, Ovidiu Lipan Țăndărică, Alexandra Ușurelu, dar și artiști independenți precum Jean Gavril, Dragoș Moldovan sau Alina Manole vor aduce în viețile noastre un strop de bucurie și de dragoste prin intermediul momentelor de muzică live.

Vineri seara, AltOm, spre exemplu, mă va aduce mai aproape de un 1 mai muncitoresc pe care cu siguranță l-aș fi sărbătorit în condiții normale. M-am ”îndrăgostit” de el anul trecut la o petrecere VRTW din Cluj, de atunci l-am urmărit și am participat le evenimentele lui ori de câte ori am avut ocazia. Mă rog, în perioada următoare, 30 aprilie – 02 mai, vom avea trei zile de super concerte.

Programul evenimentelor, cursurilor, masterclass-urilor se updatează constant, drept urmare vă recomand să vă salvați la favorite pagina aceasta. Actorii, cântăreții, instructorii de fitness și specialiștii din varii domenii vor susține sesiuni live în fiecare zi.

Vodafone - Împreună suntem mai puternici
Vodafone – Împreună suntem mai puternici

1 comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Untold / Neversea 2020: vremurile pe care le trăim sunt cu totul excepționale

Next Post
#SOSHoReCa

Berarii României lansează #MancareDeSuflet #SOSHoReCa, campania de susținere a sectorului HoReCa, puternic afectat de criza Covid-19

Related Posts

Daca e Joi, e cinemateca … TIFF!

Dragi clujeni, si vizitatori ai Clujului, fiind obisnuiti cu tot felu’ de festivale de film … unele mai internationale ca altele … era destul de nasoala acesta perioada … asa ca, minunatii de la TIFF, impreuna cu Asociatia pentru Promovarea Filmului Romanesc(APFR), organizeaza in perioada 27 octombrie – 22 decembrie, editia cu numaru’ doi a Cinematecii TIFF.
citește mai mult