fbpx

Buburuze de…

De cand am vazut buburuzele alea am zis ca nu se poate sa nu fac si eu asa ceva!

Asa ca am fost la Billa si am cumparat un  corn negru cu ceva seminte (mie imi place ce produse de panificatie face Billa), o crema de branza, niste rosii cherry (din alea micute si lunguiete, astea au gust de rosii) cateva masline negre si niste somon afumat si marinat.

In nici 15 minute aveam facuta asta:

Asadar, dupa ce am ajuns acasa, m-am pus pe treaba.

In primul rand am taiat cornul feliute, dupa care l-am uns cu crema de branza, peste care am pus feliute de somon. Rosiile le-am taiat in doua pe lungime si le-am mai crapat apoi de la jumatate (ca sa redau forma aripilor), dupa care le-am pus si pe acestea peste paine. Maslinele le-am folosit pentru desenarea formei de buburuza.

Vreau sa va spun ca are un gust fenomenal, fenomenal va spun!

Ce ziceti, mi-a iesit “buburuza”?


6 comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

La Epoca – Film Documentar Salsa

Next Post

In seara asta mananc in oras

Related Posts

Mancam si noi o supa crema de dovleac?

avand in vedere ca dovleacul e un aliment delicios si foarte sanatos, o uzina de zaharuri complexe, proteine si vitamine. Furnizeaza cantitati enorme de vitamina A si C. Dovleacul figureaza pe lista „superalimentelor” a mai multor nutritionisti, am decis sa incerc o supa crema din acest super alimen
citește mai mult