De cand am vazut buburuzele alea am zis ca nu se poate sa nu fac si eu asa ceva!
Asa ca am fost la Billa si am cumparat un corn negru cu ceva seminte (mie imi place ce produse de panificatie face Billa), o crema de branza, niste rosii cherry (din alea micute si lunguiete, astea au gust de rosii) cateva masline negre si niste somon afumat si marinat.
In nici 15 minute aveam facuta asta:
Asadar, dupa ce am ajuns acasa, m-am pus pe treaba.
In primul rand am taiat cornul feliute, dupa care l-am uns cu crema de branza, peste care am pus feliute de somon. Rosiile le-am taiat in doua pe lungime si le-am mai crapat apoi de la jumatate (ca sa redau forma aripilor), dupa care le-am pus si pe acestea peste paine. Maslinele le-am folosit pentru desenarea formei de buburuza.
Vreau sa va spun ca are un gust fenomenal, fenomenal va spun!
Ce ziceti, mi-a iesit “buburuza”?
Eu stiu sa fac pinguini si sunt la fel de deliciosi 🙂
da dar eu iubesc o buburuza 😀
de asta nici nu am pus costurile… pentru ca mancarea asta am facut-o pentru ceea ce reprezinta 🙂
Awwwwwwwwww aww awwwwwww! Sunteti niste norocosi 🙂
Bine ca nu s-a inventat si transmiterea mirosurilor via web… oricum imi ploua in gura, doar de la imagini. 😀
Virgula pusa aiurea… 😀 Prea dimineata pentru mine.
Asteptam rosiile de vara, ca astea … pe cuvant daca am curaj sa le mananc.Oricum felicitari de prezentare si multumim de sugestie 🙂