fbpx

Lucruri faine’n Cluj

Ma, cand va spuneam io ca iubesc Cluju’ (frumusetea orasului e data in primul rand de oamenii care populeaza beteloanele), nu vorbeam asa numa’n vant … nu am “nascocit” motive … stii de ce? Ca nu aveam nevoie sa nascocesc … [vrem să facem un robot împreună, robotul comunităţii online clujene. Şi nu orice robot, ci cel mai mare făcut vreodată în România, din 2.000 de pachete de ţigări!] No’, sincer amu’, ziceti voi, nu ii fain Cluju’ … nu ii fain ca se fac tat felu’ de evenimente, extraordinare … pentru societate … ca pana la urma, asta ne face sa fiim fruncea 😀

Ma, cand va spuneam io ca iubesc Cluju’ (frumusetea orasului e data in primul rand de oamenii care populeaza beteloanele), nu vorbeam asa numa’n vant … nu am “nascocit” motive … stii de ce? Ca nu aveam nevoie sa nascocesc … ui jos cateva:

RoboBlog - doar in CLUJ 1.  Online’ul clujan, va intra Sambata 9 aprilie 2011 cu incepere de la ora 15 in Polus Center (acompaniati de CD Radio), in cartea recordurilor.

Te intrebi cum? … pai e extrem de simplu’ (citam din comunicatu’ TVdece)

vrem să facem un robot împreună, robotul comunităţii online clujene. Şi nu orice robot, ci cel mai mare făcut vreodată în România, din 2.000 de pachete de ţigări!

StudCard 2. Minunatii de la STUDCard implinesc mirifica varsta de 5 anisori … asa ca le urez si eu pe calea netului un LMA si alea alea, si tot odata, ei, organizeaza, cu ocazia sarbatorii in data de 5 aprilie (adica zi, asa ca grabiti-va) Gala 5 Ani StudCard plus Piesa de teatru Revizorul de N. V. Gogol – scriere dramatica apartinand capodoperelor din seria Aristofan – Shakespeare – Lope de Vega – Moliere

Pret bilete: Intrare gratis cu StudCard si pentru noi, astia trecuti de anii studentieie ne costa 5 lei (fara StudCard), biletele se gasesc la sediul Volksbank, str. Regele Ferdinand nr 18 (langa Central).ARCS - petrecere in Le General

3. Da nu in ultimu’ rand, in Le General, in 8 aprilie, va avea loc o petrecere pentru catei ….ma, ii cat se poate de bestial, adica, dai un cinci lei la intrare (bani care o sa intre in contu’ ARCS – Doamne feri sa aveti nevoie de serviciile lor), si tu te distrezi, ca belferu’ in bestialu’ bar … si cireasa de pe tort (fara nici o reclama la emisiuni de kkao) ii ca, in timpu’ petrecerii, la bar or sa fie tat’ felu’ de surprize!

No’, sincer amu’, ziceti voi, nu ii fain Cluju’ … nu ii fain ca se fac tat felu’ de evenimente, extraordinare … pentru societate … ca pana la urma, asta ne face sa fiim fruncea 😀 … va rog io, sa ma contraziceti, si/sau daca nu, lasati un link (ceva de genu’) cu un eveniment care va face mandrii de localitatea voastra!


7 comments
  1. Evenimente importante la mine in oras cam rar. Nu stiu de ce dar sunt cam rar si atunci cand apar nu prea ma fac sa fiu mandra de orasul meu Tulcea.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Is batran!

Next Post

Patasti!

Related Posts