fbpx

Se întâmplă-n #Cluj

Grand Hotel Italia, 21 și 22 octombrie 2015, Tecomm – Power to the Costumers – una dintre cele mai mari conferințe de ecommerce din Europa de Est, adresată magazinelor online, cât și furnizorilor din domeniile conexe care au tangenta cu eCommerceul.

TeCOMM 2015_Hope is NOT a strategy

TeCOMM Cluj Napoca 2015 înseamnă:

  • 300+ participanți
  • 40 de speakeri naționali și internationali
  • 2 zile de prezentări, panel de discuții și workshopuri
  • 2 conferințe conexe: Digital Travel Forum si MarkDay
  • Zona expozitională, oportunități de networking excelente
  • Awards Gala

Piața Unirii, 2-4 octombrie 2015, a patra ediție a Festivalului de Toamnă al Economiei Germane- Herbstfest. Wirtschaft. Kultur. Networking – vizitatorii vor avea ocazia să înveţe mai multe despre cultura, tradiţiile şi, mai ales, economia Germaniei, pe care o vor sărbători împreună, de Ziua sa naţională, pe 3 octombrie. Organizatorii festivalului au pregătit un program divers: de la conferințe, workshop-uri, ateliere, expoziții și spectacole, la test drive-uri cu mașini nemțești, show-uri de modă și demonstrații de dresaj canin.

Casa de Cultură a Studenților, sâmbătă, 26 septembrie, ora 19:00 Cristi Minculescu şi Iris sunt “Din nou împreună” la Cluj – personal am fost extrem de dezamăgit de Minculescu când a plecat de la Iris, chiar l-am condamnat, în gând, de egoism. M-am bucurat când am auzit că fac acest turneu național și m-am bucurat și mai tare când am auzit că nu vor ocoli Clujul.


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Criza refugiaților, renașterea…

Next Post
Rovinj - old town view

Relațiile de altădată – nu mai sunt ce-au fost!

Related Posts