fbpx

Criza refugiaților, renașterea…

Urmăresc cu uimire reacțiile românilor la criza refugiaților. E delicios să-i văd cum se bat cu patriotismul de piept, cum nu acceptă ei să fie invadați de către teroriștii musulmani care își omoară copiii, cei care în loc să stea să lupte pentru țara lor, își sacrifică câteva neveste și copii, pentru că, nu-i așa, oricum mai au câteva acasă.

Stau și mă minunez de unde am reușit noi să ne atragem adjectivul de popor ospitalier, când, sincer să fiu, nu îmi amintesc o dată să fi fost așa. Nu, nu se pune că suntem ospitalieri cu cei care vin să ne dea bani, pentru că dacă ar fi așa, atunci India ar fi cel mai ospitalier popor.

Suntem senzaționali, cum ne apărăm noi patria de toate scursurile, dar, cu toate acestea nu suntem în stare să schimbăm nimic la nivelul conducerii țării (nu-mi spuneți că l-am votat pe Klaus, pentru că el nu avea nicio șansă, doar că Monta a fost suficent de prost, încât să se îngroape singur!).

Maximul de ipocrizie este exemplificat de conaționalii noștri care au plecat peste mări și țări ca să-și facă o viață mai bună, dar totuși sunt extrem de deranjați de refugiații care ne ”invadează” patria noastră iubită (nu vă dau link, uitați-vă pe orice grup de români plecați în Germania, Anglia, Italia…).

Altfel, nemții sunt un popor rece!


comments

Dan Ciulea

Antreprenor, blogger, gurmand, pasionat de fotografie si calatorii. Ma gasiti pe: Twitter, Instagram, Facebook

You may also like...

9 Responses

  1. injineru says:

    digi nu scrie nimic de reactia nemtilor…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.