fbpx

Horoscop

Dimineata de dimineata o aud pe Neti prezicandu-mi restu’ zilei ( a se intekege, zi de zi – o data de doua ori pe luna, si Neti – oricine altcineva, care ceteste horoscopu’ … nu de alta, da dimineata nu ma uit la TV … prin urmare il aud, cateodata la radio 😛 ).

No’ bun, deci ne-am lamurit, ca sunt un ahtiat dupa horoscop, nu imi pot traii ziua daca nu imi aud horoscopu’ …OK, daca am lamurit treaba asta, va spun, ca sunt extrem de influentabil de aceste previziuni … adica, avand in vedere, ca nu sunt un superstitios, mi se pare extrem de normal sa fiu influentat de horoscop (dooaaaahh).

ZodiacAsadar, daca in horoscop imi spune ca o sa inchei o afacere de milioane de euro, fac tot posibilul sa nu inchei afacerea … nu de alta, da tin la sanatatea si integritatea familiei … si daca esti milionar in dolari / euro, se duce dracului toatat aceasta binecuvanttare a trairii de azi pe maine!

Bun, deci incerc sa imi schimb soarat … da nu intotdeauna 😀

Voi? … voi credeti in horoscop? … avand in vedere imaginea alaturata, din ce zodie faceti parte … sau si mai bine, din ce zodie face parte jumatatea?

I.C.Z?

sursa foto

Si, ca sa fiu un exemplu (ca asa mi’o spus tata: in tat ceea ce faci, sa fii un exemplu pentru ceilalti) am sa incep eu prin a raspune la intrebare, astfel. buburuza e sagetator, si eu sunt leu (cred ca se si vede din poza 😀 )


5 comments
  1. Eu sunt varsator,iar D este berbec, da cica mai nou ni s-au devansat zodiile cu o luna pentru ca prezicatorii foloseau harti vechi, iar pozitia stelelor s-a mutat, prin urmare…nu mai stiu ce sa cred… 🙁 da io capricorn nu vreau sa fiu si nici nu vreau sa ma iau cu un peste :))

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

24 ianuarie … zi libera

Next Post

Ce jocuri de societate va mai jucati?

Related Posts