fbpx

Medicamente, medicamente

Ca am multi pitici pe cap, cred ca s-a inteles si nu mai trebuie sa va explic… Ma gandesc.

Una din problemele mele mari e legata de medicamente. Am ceva impotriva lor. Nu ca nu-mi plac, ca imi plac la gust (si asta e o chestie de-a mea, cand eram plod le mancam ca pe bomboane… Trebuiau sa ascunda de mine, ai mei, medicamentele. Imi placea – inca imi place – la nebunie gustul amar al medicamenteleor… Mai ales ca la final ramai cu un gust dulceag).

medicamente

poza de aici

Dar, ori de cate ori sunt nevoit sa iau (ca mi-s racit, ca am febra, ca ma doare gatu… Ca mai cate si mai cate) nu iau. Scurt. Si nici nu pot sa zic ca ma tratez cu leacuri babesti. Pur si simplu bolesc, singur, pana imi trece de la sine.

Si ma chinui singur, si ma cearta lumea, familia, ca nu iau medicamente, ca nu imi trece, ca plm. Dar, pentru ca intotdeauna exista un dar, din cate am observat eu, medicamentele nu m-au ajutat… in sensul ca tot o saptamana am bolit.

Asta-s eu, voi?

Inca nu pot sa-mi dau seama de unde am repulsia asta fata de medicamete… pentru ca-i o repulsie!


2 comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Articulez caricaturile vietii

Next Post

Dumnezo’ nu bate cu bota!

Related Posts

Nu cred in MLM’uri!

Stii de ce ma ia cu ras isteric, cand aud de MLM’uri, pentru ca toate, dar absolut toate incep cu Nu trebuie sa faci nimic! sa mori tu … t’ai infiintat compania aia in SUA, numa’ asa, ca sa imi vina mie bani, in timp ce raspund la printu’ sulii din tara petrolului, ala ce imi da 37 de milioane de dolari, numa daca accept sa faca transferu’ la mine’n cont … asai? de aia ai infiintat compania … ca eu, sa stau cu fundu’n nisip, si picioarele sa imi fie udate de marea nemarginita din Munte Negru, in timp ce soarele imi bronzeaza obrajii!
citește mai mult