fbpx

Medicamente, medicamente

Ca am multi pitici pe cap, cred ca s-a inteles si nu mai trebuie sa va explic… Ma gandesc.

Una din problemele mele mari e legata de medicamente. Am ceva impotriva lor. Nu ca nu-mi plac, ca imi plac la gust (si asta e o chestie de-a mea, cand eram plod le mancam ca pe bomboane… Trebuiau sa ascunda de mine, ai mei, medicamentele. Imi placea – inca imi place – la nebunie gustul amar al medicamenteleor… Mai ales ca la final ramai cu un gust dulceag).

medicamente

poza de aici

Dar, ori de cate ori sunt nevoit sa iau (ca mi-s racit, ca am febra, ca ma doare gatu… Ca mai cate si mai cate) nu iau. Scurt. Si nici nu pot sa zic ca ma tratez cu leacuri babesti. Pur si simplu bolesc, singur, pana imi trece de la sine.

Si ma chinui singur, si ma cearta lumea, familia, ca nu iau medicamente, ca nu imi trece, ca plm. Dar, pentru ca intotdeauna exista un dar, din cate am observat eu, medicamentele nu m-au ajutat… in sensul ca tot o saptamana am bolit.

Asta-s eu, voi?

Inca nu pot sa-mi dau seama de unde am repulsia asta fata de medicamete… pentru ca-i o repulsie!


2 comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Articulez caricaturile vietii

Next Post

Dumnezo’ nu bate cu bota!

Related Posts

Intalnire … dulce

Ce a urmat dupa aceasta intalnire e greu de descris .. pot sa va spun ca drumu pana’n metropola Floresti mi s’o parut o vesnicie, traficu’ ingrozitor, soarele ma orbea … toate au inceput sa se miste in momentu’ in care ciuleamobilu’ isi invartea rotiile catre Cluj … mirosul din portbagaj ma izbea cu putere in fata … oglinda retrovizoare se aburise de la transpiratia mea … aeru’ conditionat pur si simplu’ nu facea fata … da, motivu’ deraglarii hormonale a ciuleamobilului este pachetu’ de mai sus … odata ajuns acasa .. oroare!
citește mai mult