fbpx

Retro Party Romania: Zdob și Zdub, Akcent, Hara, Arsenium (ex-O-zone) și Boney M Xperience

Clujul se pregătește pentru o petrecere live de senzație! Hiturile care au răsunat în anii ‘70-’80 și în 2000 se ascultă și se dansează la Sala Polivalentă BT Arena.

În ajunul Zilei Naționale, pe 30 noiembrie, clujenii își dau întâlnire la Retro Party Romania. Pe scena de la Sala Polivalentă BT Arena vor urca Zdob și Zdub, Akcent, Arsenium (ex-O-Zone), Trupa Hara, trupa Boney M. Xperience, dar și DJ Antenna cu un super show de remixuri ale hiturilor retro. 

Biletele sunt disponibile pe platforma bilet.ro, iar până miercuri, 16 noiembrie tichetele de acces sunt la preț early bird, pentru fiecare categorie.

Organizatorii au pregătit o ofertă specială pentru grupuri de prieteni: 5+3 gratuit. Cei care vor cumpăra 8 bilete, vor plăti doar 5. Biletele se pot achiziționa de pe bilet.ro, iar până în 16 noiembrie participanții pot beneficia și de oferta EARLY BIRD: https://www.bilet.ro/eveniment/retro-party-10427.

Întâmpinăm Ziua Națională cu 5 ore de muzică, dans, distracție. Nu trebuie să ratați așa ceva! Anunțați-vă gașca, luați-vă bilete și ne vedem pe 30 noiembrie, de la ora 20.00 la BT Arena

Flavius Buzilă, solistul Trupei Hara și organizator al evenimentului.

Cap de afiș la Retro Party Romania sunt moldovenii de la Zdob și Zdub care vor aduce pe scena Sălii Polivalente cele mai îndrăgite piese ale lor: „DJ Vasile”, „Everybody in the casa mare”, „Boonika bate toba” sau „Moldovenii s-au născut”. 

Trupa Akcent vine pe 30 noiembrie cu „Dragoste de închiriat”, „Ți-am promis” sau „Buchet de trandafiri”, piese care au ajuns în anii 2000 pe primele poziții atât în topurile românești, cât și în cele internaționale. 

Arsenium, ex-O-Zone, aduce la Cluj hiturile celebre ale formației care l-au adus în atenția reflectoarelor: „Dragostea din tei”, „Despre tine” sau „De ce plâng chitarele”.

Trupa Hara, una dintre cele mai longevive formații românești vine la Retro Party Romania să cânte și să încânte cu piese care i-au făcut celebri: „Totaya Ye”, „Ce ți-aș face”, „Cine”, „Ne vedem la Cluj” sau „Muro Shavo”. 

Una dintre cele mai așteptate prezențe de la super evenimentul din 30 noiembrie este trupa Boney M. Xperience, formație tribut care cântă piesele trupei originale Boney M și care e compusă din una dintre artistele formulei originale Boney M.

Show-ul lor va readuce în scenă atmosfera anilor ’70-’80 prin stilul de dans, ținute impresionante și piese precum „Daddy Cool”, „Rivers of Babylon”, „Sunny” sau „Rasputin”. 

Iar pentru o experiență completă de super petrecere retro, DJ Antenna a pregătit un set de remixuri ale celor mai cunoscute hituri românești din toate timpurile.

Sunt foarte entuziasmat de acest eveniment! Cred că toți ne amintim cu drag de chefurile din camerele și sălile de lectură ale căminelor studențești din anii ‘90 si 2000, de petrecerile improvizate cu prietenii, cum cântam cu toții în cor și ne conectam atât de frumos.
S-au creat așa super prietenii care durează și azi!

Cu acest spirit vrem să întâmpinăm Ziua Națională  la BT Arena, să ne conectăm prin muzică și dans în număr mare, să simțim acea energie colectivă electrizantă. Ziua noastră e despre noi toți, despre ceea ce simțim și facem împreună. Vă așteptăm cu mare drag la Polivalenta

Flavius Buzilă

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Nouă. 9 ani de Beard Brothers | Joi, 24 noiembrie @ /Form Space

Next Post

Panourile foto-voltaice de la Târgul de Crăciun Cluj

Related Posts