fbpx

Restaurant Bastion, Cluj Napoca

De pe Calea Dorobantilor nr.32-34 din Cluj – Napoca.

Am fost sambata seara. Mi-am dorit sa ies intr-un local unde sa pot manca un carnat, dar sa pot sa beau si o bere, buna, la draft. Am mers, in primul rand, pentru ca eram plictisit de localurile, bune, unde se bea bere in Cluj, dar nu te auzi de muzca si nu te vezi de fumu… Am vrut sa-mi petrec o seara linistita, in compania unor amici.

Am vrut sa stau la o bere si o discutie, fara sa fiu nevoit sa urlu si sa ma intoxic cu fum.

Chiar daca il “chema” Restaurant Berarie Bastion, din punctul meu de vedere, e mai degraba un bar sportiv… dupa cum e amenajat in interior.

Berea la draft e buna, e prospata. Cel putin eu asa am prins-o sambata seara. Pe langa draft mai au un meniu bogat si de beri la sticla, ceea ce nu e de ici de colo… ca s-o citez pe Aura Uriceanu

Am si mancat. Au ceva specialitati nemtesti. Eu m-am zgarcit Dupa 3 beri, mi s-a facut putin foame si mi-am luat decat niste carnati cu mustar… picanti. Da picanti. Nu au glumit cand au zis ca-s picanti. Au fost chiar picanti! Buni de altfel, carnatii ca si de ei vorbesc.

Una peste alta, e un bar/restaurant/local pe care il recomand cand vreti sa iesiti la o bere si o poveste (atentie, totusi, sa nu fie ceva meci la TV… ca va rup timpanele astia de la Bastion)


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Intai martie calator

Next Post

Suntem niste

Related Posts