fbpx

Primul spectacol de pantomimă de la Cluj cu Mimo Poetul | 3 noiembrie @ Casa de Cultură a Studenților

Mimo Poetul, personajul enigmatic și silențios, îndrăgit de clujeni, anunță primul său spectacol Nimic de zis – un show unic de pantomimă și impromimație! Acest spectacol a fost pus la cale de ani buni, însă abia în această toamnă, în data de 3 noiembrie, se va întâmpla, în sala mare, la Casa de Cultură a Studenților.

Mimo este un personaj născut la Cluj, care a crescut alături de clujeni, oameni mari și mici. Poate l-ați întâlnit în Parcul Central, în Piața Muzeului, pe Memo sau în bus. Poate l-ați urmărit cu interes pe scena de la TEDx 2017, unde a fost prezentator, alături de Iv cel Naiv. Poate l-ați zărit la nenumăratele evenimente marca Beard Brothers s-au l-ați descoperit printre rimele primei sale cărți ”Liniște în versuri”. 

Iar acum aveți ocazia să-l cunoașteți mai bine într-un spectacol inedit, alături de prietenii săi. Mimo zice că show-ul este inspirat din momentele trăite alături de clujenii lui dragi și anunță multe surprize. În primul rând, spectacolul se anunță unul extrem de interactiv, bazat pe improvizație, de aceea spectatorii ar putea să se aștepte să urce chiar ei pe scenă la un moment dat. Totul se va întâmpla sub clapele talentatului pianist Cadmiel Boțac, alături de care alți prieteni dragi și invitați surpriză vor apărea pe scenă. 

Cash back pentru lectură și combustibil pentru The Beard Mobile

Spectatorii vin la show cu o carte pe care o donează, primesc 10 lei înapoi din valoarea unui bilet achiziționat. Scopul acțiunii este să adune cât mai multe cărți pentru a amenaja biblioteca unei școli de la Muntele Rece.

Opțiunea de Cash Back se aplică tuturor categoriilor de bilete. 

Surprize

Multe suprize vă așteaptă în data de 3 noiembrie, deoarece organizatorii, alături de parteneri și sponsori, au pregătit o tombolă specială, în care intră automat fiecare spectator al show-ului, care și-a cumpărat bilet online sau offline. Premiile, care vor fi oferite publicului prin tragere la sorți, sunt: 

  • Trei cutii cu dulciuri și bunătăți pentru toată familia, oferite de Bianco Milano; 
  • Un joc cu o durată de peste două ore, pentru un grup de prieteni de 10 persoane, oferit de Laser Hunt. Premiul include: 4 jocuri Laser Tag și 3 jetoane VR pentru fiecare participant; 
  • Trei jocuri pentru trei grupuri de prieteni de șase persoane, la Room Escape, oferite de The Dungeon. 

3 noiembrie 2019, ora: 19.00 
Casa de Cultură a Studenților
Bilete


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post
Electric Castle 8

Electric Castle 8 va avea loc între 15 și 19 iulie 2020 | Save the date!

Next Post

Travel Smart Forum ediția 3 | Cluj – Napoca, 24 octombrie 2019

Related Posts