fbpx

A doua zi la Peninsula Felsziget

Guest post, de Marius Perijoc

A doua zi a inceput bineinteles cu cafelele de rigoare, si hidratare cu multa multa apa, ca nu degeaba spunea o vorba din batrani ca aia is gineri buni care beau apa multa dimineata! Am tras o fuga pana in complexul Weekend unde am mancat bine dimineata si ni s-a facut mila de biata chelnerita care avea ochii mai umflati decat doua cepe de alea mari si rosii de Buzau. Evident, era si ea o participanta a Festivalului, si cu o noapte inainte cred ca a facut bumtzi bumtzi pe undeva.

Prin Targu Mures, am mai trecut ocazional, dar nu am ajuns niciodata la Complexul Weekend, la strand. E foarte misto. O gramada de bazine, multe terase, CURATENIE, radio propriu, doi MC’s care se plimbau printre bazine si vorbeau cu oamenii etc. O sa mai ajung pe acolo de cate ori o sa am ocazia! Asta e o promisiune!

Tapinarii au deschis ziua pentru noi de la ora 14:30 si in ciuda soarelui puternic, s-a adunat lumea, s-a cantat, show-ul a fost de exceptie, baietii au interactionat superb cu publicul. Chapeau! N.O.H.A. au dat foc publicului, MC-ul lor a rupt tot, piesele au starnit aplauze, si chiar daca publicul nu le stia versurile, toata lumea sarea, dansa si se simteau bine. Scena Kiss TV a fost cea mai misto din punctul meu de vedere! Dupa ce l-am trolat cu o zi inainte in timpul concertului K’s Choice pe Bogdan, vocalul de la Grimus, i-am promis ca o sa fim prezenti joi la concertul lor de la Talent Stage, zis si facut, am ajuns un pic mai devreme, am prins si un pic din soundcheck, iar cand au inceput sa cante, tot publicul era cu ei! Imi place Grimus, si nu numai pentru ca sunt din Cluj, dar pentru ca au un stil al lor, bine definit si pentru show-ul pe care il fac. Legat de asta, i-au invitat pe cei de la Toulouse Lautrec pe scena, si au cantat o piesa impreuna! Super Show! Pe cei de la Kasabian i-am vazut de sus de la balconul Freedom Music Lounge, si am evitat un pic inghesuiala. Nu am trait intensitatea de a sta in fata scenei ca si la celelalte concerte, dar sa vezi marea de oameni era mai mult decat minunat! pe o scara de la naspa la super misto, spectacolul a fost un pic peste OK, iar dupa ce au terminat, ne-am continuat sederea la Freedom Music Lounge, cu un DJ misto, si multa lume faina. Seara am incheiat-o la Markus Schulz in Freedom Music Arena, unde a fost o nebunie de nedescris!

Singura parere de rau a zilei de joi este ca nu am apucat sa sar cu coarda elastica, dar urmeaza si saltul cu proxima ocazie!

Va las cu o inregistrare destul de penibila de la Tapinarii facuta de subsemnatul.

In direct pentru ciulea.ro, v-a relatat, fara diacritice, Marius Perijoc  (Ca nu se poate sa scriu aici si sa nu imi fac un pic de SEO, nu?! )


2 comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Prima zi la Peninsula Felsziget

Next Post

Concediu …

Related Posts