fbpx

E vorba de timp doar

Cat mai rezistam? Noi, ca romani vorbesc… pana unde o mai putem duce?

Pe langa ca nu mai avem nici un doctor tanar in tara asta, Cucu e  o exceptie (dar am asa un sentiment, ca si asta o sa plece cu prima ocazie), one-eye-man o reusit sa-l faca pe singuru’ om cu nume de terorist, care s-o incapatanat sa faca ceva bine si pentru tara asta (am subliniat SI PENTRU) o’ demisionat.

NU vreau sa discut chestiile de care a fost, este si cred ca va fi acuzat Raed Arafat… pentru ca, hai sa recunoastem, suntem un popor care l-a huiduit pe regele fotbalului… dupa ce l-am pupat si intre degetele de la picioare, am resusit sa-l huiduim, am reusit sa-l facem cu ou si otet… ca no’, asa suntem noi…

Din punctul meu de vedere, UPU si tot ce inseamna medicina de urgenta in Romania, nu ar fi existat fara Raed Arafat… la fel cum leul s-ar fi dus  in sula cu satelitul fara Isarescu.

In astia douazecisi de ani, de la schimbarea conducerii, de la moartea lui ceasca, Raed Araft si Isarescu sunt printre putinii oameni care chiar au facut, si inca fac ceva pentru tara asta.

Una peste alta, incet incet, simt ca ne ducem pe pula, va rog sa-mi scuzati ducem… dar, sincer cred ca e vorba doar de timp


4 comments
  1. sincer, ne-o meritam, suntem indolenti si asteptam sa vina X sa faca ceva! nu ne convine ceva, dam share pe facebook si ii lasam pe fraieri sa merga la miting . Vezi de exemplu cum fac praf parcul central, am fost 100 la mitingul de protest! vezi ce fac cu Rosia Montana, vezi ce fac cu SMURD, etc…pentru ei este un semnal clar, facem ce vrem ca oricum poporul tace si inghite. In schimb, daca este un eveniment in care ne putem scrie numele pe tricou, sar toti in sus si se imping la coada:(.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Arena din Pula (Croatia)

Next Post

Te trimit la concert Nightlosers!

Related Posts