fbpx

Power to the customer!

Power to the customer este noul slogan după care se conduce o bună masă de oameni… cel puțin din mediul online, clienții cu acces la rețelele de socializare.

Eu spun să facem mai mult decât atât. Să le dăm drepturi egale clienților!

Spuneți voi de câte ori nu ați citit reviewuri în care clienții se plângeau de faptul că furnizorul a întârziat, că în restaurant zburau muștele, că prestatorul de servicii s-a comportat ciobănește, că câte și mai câte. Hai, știu că și voi ați citit mai mult de o tonă!

Acum fiți sinceri, de câte ori nu v-ați confruntat cu un client care avea spiritul civic mai puțin dezvoltat… care a uitat să anunțe că nu mai vine la interviu, care uită să anunțe că și-a anulat evenimentul, care se comportă ca un posesor de scalvi cu prestatorii de servicii, care uită să plătească cu zilele facurile, câte și mai câte.

De asta zic, cred că ar trebui făcut un catalog cu acești oameni, un catalog negru… așa, cât să aibă aceleași drepturi și ei (noi) clienții.

Hugh Laurie in House


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Hai afară la o țigară!

Next Post

Nepoți de Crăciun, ediția 6

Related Posts

City break–Targu Mures

Weekendu’ trecut, am dat curs invitatiei lansate de triou’ fantastic de pe malu’ Muresului, in persoanele Bogdan Anghelina, Mihai Negrea si Albu Ionel si am urcat impreuna cu buburuza, Cristian Gog si Adriana (sotia lui) in ciuleamobil, si nu ne’am oprit pana in Targu Mures.
citește mai mult