fbpx

Hai cu mine să vezi de ce #AmZisBun!

V-am spus eu că These pretzels are making me Thirsty, în sensul că m-am implicat într-un nou proiect, #AmZisBun. Ei bine a sosit momentul să vă prezint și finalul filmulețului, să vedeți despre ce e vorba 😀

Sincer vă spun că personal nu mă implic în proiecte în care nu cred, în proiecte cu care nu rezonez. Când am auzit că vine în Cuj-Napoca Mega Image, nu am putut decât să mă bucur. Serios au foarte multe chestii care mă încântă. Nu este dată când merg la București să nu trec pragul unui magazin Mega Image. Ultima dată când am fost la București am profitat de promoția pe care au avut-o la cuțitele VIVO | Villeroy & Boch.

Vă mai spun un secret: ori de câte ori merg pe undeva și am un Mega în drum, intru la ei ca să-mi iau de mâncare pentru drum, sau pentru casă (dacă e cazul). 

Mega Apetit înseamnă o masă rapid pregătită şi sănătoasă, în orice moment al zilei, o gustare bună care oferă aportul de energie necesar unei zile de muncă. Mega Apetit include și o gamă specială de meniuri realizate după rețete create de doi chefi renumiți, Joseph Hadad și Alex Iacob. Colaborarea este o premieră pe piață, atât pentru categoria de ready meal, cât și pentru cei doi chefi, care aduc un răsfăț culinar accesibil prin sortimente delicioase de supe, feluri principale, salate și deserturi.

Bun, nu o mai lungesc și vă invit la inaugurarea primului magazin Mega Image din Cluj-Napoca care va avea loc în data de 08 aprilie 2017. Magazinul se deschide în galeriile comerciale Platinia Shopping Center, Calea Mănăștur, nr 2-6, Cluj.Napoca.


1 comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

10 kg!

Next Post

Platinia Shopping Center – o nouă destinație pentru cumpărături în #Cluj-Napoca

Related Posts