fbpx

CAMERA VIDEO SPORT – HJ1000, filmare subacvatica.

Inainte sa plec in Italia am luat o camera video sport subacvatica de la Market Photo s-o testez.

video montat de Gabriel Aldea

Din pacate nu am filmat in mare.

Camera se comporta super fain, filmeaza excelent, are multe, da multe chestii de prindere si ce mi-a placut foarte mult e faptul ca pluteste. Din punctul meu de vedere e o super alternativa la GoPRO!


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Excursie in Florenta, Italia

Next Post

(Untitled)

Related Posts

Intalnire la nivel … bavarez

Cei care ma cunosc stiu cat sunt eu de inebunit dupa berea nefiltrata, in special aia de grau. Cei care nu ma cunosc, probabil ca si’au dat seama de acest lucru in urma articolelor publicate cu tagu’ bere nefiltrata, cei care nici nu ma citesc … sa o faca! Amu’, ca orice om ahtiat dupa cele mai sus expuse, va puteti da seama, ca in momentu’ in care Alexandra Craciun m’o intrebat daca sunt dispus sa merg la o degustare de bere … bavareza, pulsu’ o inceput sa bata, precum pistoanele dintr’o masina accelerata la maxim!
citește mai mult

Orasul minier

orasul minier … adica, ai un orasel, ma rog io ii zic sat, si trebuie sa il cresti mare … sa il faci sa devina cel mai prosper oras minier din lume … nu e mare lucru, trebuie sa le dai la oameni de lucru … si ce imi place mie cel mai mult, trebuie sa pastrazi o balanta in comunitatea … adica plm, daca orasu’ ii naspa, nimeni nu vrea sa stea in el!
citește mai mult