fbpx
Platinia Cooking Battle: X-masEdition

Platinia Cooking Battle: X-mas Edition

Vă dați seama că în momentul în care am primit invitația de a face parte din juriul Platinia Cooking Battle am afișat un zâmbet de fericire precum un copil care a mâncat toată ziua ciocolată și știe că nu mai are voie să mănânce, dar cu toate acestea unchiu Dan îi de pe sub mână încă o bucățică, fără să vadă părinții (nu recunosc nimic, nu-mi răsfăț niciun nepot!).

Este pentru a 2-a oară când fac parte dintr-un juriu. Prima dată am participat în juriul unei competiții culinare care a avut loc în luna februarie 2017, SlanăFest, organizată la Expo Transilvania, Cluj-Napoca.

Nu am spus-o ca să mă laud, ci doar cât să-mi justific locul în acest juriu. Adică, no, faptul că sunt îndrăgostit de mâncare, că-mi fac concediile în funcție de regiunile culinare, că merg 100 km (fără exagerare) doar pentru a mânca într-un loc, că testez și gust din absolut orice mâncare, nu justifică, neaparat prezența mea într-un juriu 😛

Bun, nu o mai lungesc și vă spun că am fost mega încâtat de această inițiativă, de Cooking Battle. Și nu atât din perspectiva ”battle”, cât mai degrabă ”cooking”. Serios, mă bucură enorm acestă ”situație” pentru că astfel ne educăm în ceea ce privește mâncarea, ajungând să apreciem mâncarea, nu să o considerăm ”un rău necesar”.

Mă bucur că au gândit-o corect, astfel că i-au implicat și pe cei mici, nu doar pe adulți… care, hai să fim serioși, e destul de greu să-i mai educi. Dar prin copii, adolescenți, tineri, ai alte șanse. Astfel, sper eu, ca în maxim 5 ani, Cluj-Napoca să ajungă cel puțin la nivelul Sibiului din punct de vedere HoReCa.

În primul rând m-am bucurat că Paul Siserman “The Inkchef” a ales ceva ușor de preparat, dar care nu doar că are un impact vizual dar e (a fost) și gustos.

În cadrul evenimentului i-am avut colegi pe Cristian Gog, Sabina Borzas și Petric Victor. Sincer să fiu m-am simțit extraordinar de bine și aștept cu nerăbdare următoarele evenimente. Apropo, urmăriți pagina de Facebook Platinia, pentru că acolo se vor anunța următoarele competiții / evenimente și puteți să participați fie în calitate de concurent sau poate vă doriți doar să veniți să faceți parte din public. Asta indiferent dacă suntețu sau nu din Cluj-Napoca, important este doar să fiți în ziua respectivă-n Cluj.

Am făcut un video, în special pentru voi, cei care nu mă urmăriți pe Instagram, scurt, dar spun eu la obiect, cu ce a însemnat, pentru mine Platinia Cooking Battle: X-mas Edition.

Înainte de a încheia, vreau să le mulțumesc celor care au făcut posibil proiectul Platinia Cooking Battle: MEGA IMAGE, Paul Siserman “The Inkchef”, AMAGUSTO – Cucina ItalianaSAKURA – Asian Cuisine și nu în ultimul rând fetelor de la Vitrina Advertising.

Și, totodată, să vă las cu filmul oficial al evenimentului.


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Nepoți de Crăciun, ediția 8 – gânduri de final

Next Post

LollyBoom – Cel mai apreciat festival cultural-social-artistic

Related Posts