fbpx

… pasul Tihuta

Imi place, imi place la nebunie ca (cel putin) la sfarsit de saptamana, sa plec din minunatul Cluj, sa fac cate o escapada de la civilizatie, sa scap de traficul, de agitatia, de grijile cotidine ale vietii.

Asa ca, wekeend-ul asta, am luat-o pe buburuza si am mers, la invitatia lui Fegari si Psaico, impreuna cu Miruna si injineru la Gura Humorului.

Spre rusinea mea, am mai fost doar de doua ori in zona (oadata cand eram pe clasa a XII-a si a 2-a oara anu trecut, cand am facut turul manastirilor din neamt).

In primul rand, vreau sa va spun ca, in continuare, am ramas profund impresionat de pasul Tihuta… superb! Comparabil cu Transaplina, serios!

Privelistea de care am avut parte, la intoarcerea spre Cluj (pentru ca drumul spre Gura Humorului l-am facut noaptea), a fost una senzationala.

pasul tihuta

Fara doar si poate, este un drum pe care intentionez sa il fac mai des… Ceea ce evident ca doresc si domniilor voastre!


comments

Dan Ciulea

Antreprenor, blogger, gurmand, pasionat de fotografie si calatorii. Ma gasiti pe: Twitter, Instagram, Facebook

You may also like...

6 Responses

 1. buburuza says:

  toate ca toate, dar mie de ce nu mi-ai dat link in articol ? 🙂

 2. Phidas says:

  Un traseu extraordinar de frumos. 🙂

 3. fegari says:

  si noi am ramas uluiti de imaginile de la Pasul Tihuta…

 4. Aftenie Ileana Carmen says:

  Pasul Tihuta poate fi comparat cu multe formatiuni de genul asta din Europa!!!!Pacat ca romanii nu-l prea cunosc si TIR-istii nu au interesuri de astea…fara diactitice…Da????

 1. February 27, 2012

  […] intrați pe Facebook. Iar dacă vreți să știți ce au de zis și ceilalți intrați aici sau aici. __spr_config = { pid: '4ef455f7396cef603000015d', title: 'La Gura Humorului cu […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.