fbpx

Orange 4G, final de concurs

Perioada de inscriere pentru a castiga o invitatie dubla la Summer Well, oferita de Orange, s-a terminat. Am strans toate ideile voastre intr-un filmulet:

Pentru ca fiecare idee a fost deosebita, pentru ca fiecare dintre voi a transmis o idee personala, o idee caracterisitica personalitatii lui, nu m-am putut decide care e ce mai buna, cea mai faina, cea mai creativa… Toate sunt, sau cel putin mie toate mi-au placut la nebunie. Prin urmare, m-am folosit de random.org si am facut o extragere. Astfel:

  • Locul 1. Invitatia dubla pentru Summer Well a fost castigata de Bianca.
  • Locul 2. Roxana.
  • Locul 3. Maria – Ruxandra.

Premiile pentru locurile 2 si 3 sunt premii surpriza, poate ne vor anunta chiar castigatorii ce au primit.

Multumesc Orange Romania pentru 4G si multumesc participantilor pentru ideile lor creative. Sa ne citim cu placere!


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post
e-mail

Parintii, printre cei mai nesimtiti oameni!

Next Post

Cupa liceelor. Azi finala mica, mare si meci demonstrativ!

Related Posts

Cu pluta pe Mures

Acum ceva timp, am fost intrebat de catre Bogdan si Ivo daca sunt dispus sa plec cu ei in calatoria vietii … adica cu pluta pe Mures … o super calatorie, la care, eu din pacate nu am putut sa ii dau curs. Intre timp, echipa s’a inchegat, planu’ e facut, si azi’maine, e data de 15 iulie, cand cei patru, isi dau drumu’ pe Mures in jos! Dar, inainte de a face acest lucru, au nevoie sa construiasca si pluta … lucru, care se va intampla, Vineri, la Ludus, undeva p’aci … si ce mi se pare minunat, e faptu’ ca sunt extrem de deschisi … adica, te poti duce si tu, sa dai o mana de ajutor la construirea plutei … vorba aia, niciodata nu o stricat un plaman in plus … camera aia de tractor nu se umfla singura (apropo, daca mergeti, zicet’le si lor, ca sa stie pe cine se bazeaza … radem glumim, dar chiar au nevoie de o mana de ajutor)
citește mai mult