fbpx

Te trimit la Summer Well, cu ajutorul Orange 4G

Va spuneam eu mai ieri, alaltaieri ca iPhoneul meu e pe duca si ma mai plangeam si ca se incarca super-mega greu facebook-ul (bine, de faptul ca se misca greu facebook-ul cred ca nu sunt singurul). Ei bine, cei de la Orange au fost atenti, si mi-au propus sa testez 4G. Sa vad ce inseamna sa incarci un filmulet HD cu viteza 4G.

Si asta am facut tot weekendul, m-am jucat cu un telefon capabil sa duca 4G.

polonic

Apropo, stiati ca un fisier de 750MB il poti da jos in doar 2 minute daca ai viteza 4G? Stiati ca pe cartela PrePai ai 4G inca din septembrie 2013 (si ca doar Orange ofera 4G pe cartela prepay), stiati ca puteti testa viteza 4G+ in Orange Shop (b-dul 21 Decembrie, din Cluj… se poate si in restul oraselor)? #StiatiCa?

Hai ca nu o mai lungesc si va spun cum puteti intra in posesia unei invitatii duble la Summer Well din Bucuresti (anul trecut am fost si a fost demential!):

Tot ce aveti de facut este sa faceti o poza sau/si un clip (maxim 10 secunde) care sa se incadreze in tema “Cum te poate ajuta tehnologia 4G?

Inscrierea in concurs se face pana in data de 01.06.2014, ora 14:00 prin postarea unui comentariu si/sau prin transmiterea unui email la adresa dan.ciulea @gmail.com cu subiectul: “Concurs Orange 4G” si sa atasati imaginea si/sau clipul.

Pe langa marele premiu, invitatia dubla la Summer Well din Bucuresti, Orange Romania va mai oferi inca doua premii surpriza locurilor 2 si 3. Anuntarea castigatorilor va fi facuta in data de 03.06.2014.

Bafta si viteza 4G!


2 comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

50 de oameni, o singura intrebare.

Next Post

Stand up comedy, ieri Costel.

Related Posts

Cluj Brands Tour

O super initiativa a celor de la TVdece, prin care se propune (printre altele) ca brandurile clujene sa se intalneasca cu onlinerii. Bestiala, chestie … se intalnesc, viziteaza, discuta, concluzioneaza, leaga prietenii.
citește mai mult