fbpx
1.1.1.1 for Families

O măsură gratuită de protecție împotriva amenințărilor de securitate online și restricționarea conținutului pentru copii.

Fac parte din generația Millennials, o generație care practic, în aria geografică în care eu m-am învârtit, am fost nevoit să mă educ singur în ceea ce privește protecția și securitatea on-line.

Ce e drept, nu erau chiar așa multe și mari pericolele atunci. Cumpărăturile on-line erau la începutul erei, nu un lucru esențial cum sunt astăzi. Faptul că încă nu apăruseră rețelele de socializare, diminua riscul expunerii unui copil în fața unui… pedofil din spatele calculatorului. Ați prins idea.

Nu aveam așa multe riscuri, dar asta nu înseamnă că ele nu existau. Acum, în schimb, navigăm într-un ocean insfestat de pericole și riscuri.

Internetul este un lucru foarte bun, dar trebuie să fim conștienți de fapul că orice lucru bun, prosper, atrage și oameni dispuși să facă lucruri imorale. Cei care găsesc o slăbiciune, îi găsesc pe cei naivi și profită de ei atât material cât și emoțional.

Cred că în aceste condiții, în vremurile de azi, nu mai putem să ne lăsăm purtați de val. Suntem obligați să ne punem geamandurile, să aprindem farurile de semnalizare și, unde e cazul, să închidem canalele periculoase, astfel încât să nu navigăm în derivă.

Protejează-te împotriva amenințărilor de securitate online și restricționează conținutul copiilor

Folosesc soluțiile puse la dispoziție de 1.1.1.1 de ceva timp, atât pentru securitate, cât și pentru o navigare mai bună pe internet. Atât pe telefon cât și pe laptop, chiar mi-am setat router-ul de acasă.

1.1.1.1 pentru Familii – cel mai simplu mod de a adăuga un strat de protecție în rețeaua de acasă și de a vă proteja de malware și de conținutul pentru adulți.

1.1.1.1 pentru Familii utilizează rețeaua globală Cloudflare pentru a se asigura că este rapid și sigur în întreaga lume. Include aceleași garanții de confidențialitate puternice cu care Claudflare s-au angajat la momentul lansării 1.1.1.1, acum doi ani. Și, la fel ca 1.1.1.1, este gratuit și pentru orice casă, de oriunde din lumea asta întreagă.

1.1.1.2 Fără malware și 1.1.1.3 fără malware sau conținut pentru adulți

1.1.1.1 pentru Familii este ușor de configurat și instalat, necesitând doar schimbarea a două numere în setările dispozitivelor de acasă sau a routerului de rețea: DNS-ul principal și DNS-ul secundar. Configurarea 1.1.1.1 pentru Familii durează mai puțin de un minut. Aici găsiți un ghid de instalare (EN) pentru dispozitive și routere.

1.1.1.1 pentru Familii are două opțiuni implicite:

  • blochează malware
  • blochează malware și conținutul pentru adulți

Malware Blocking Only

Primary DNS: 1.1.1.2
Secondary DNS: 1.0.0.2

Malware and Adult Content

Primary DNS: 1.1.1.3
Secondary DNS: 1.0.0.3

Mai mult decât atât, oamenii de la Cloudflare, pentru că își doresc și o ”atingere” umană a acestei filtrări, nu doar filtre automate, au pus la dispoziție un sistem pentru raportare

Aveți grijă de voi și de cei dragi!


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Cumpără local, salvează micii producători.

Next Post

Curse gratuite pentru medicii din Cluj-Napoca prin aplicația de taxi și ridesharing FREE NOW

Related Posts