fbpx

E enervant

E enervant sa circuli pe drumurile tarii… cand te grabesti, ca altfel e relaxant!

Nu vorbesc de starea drumurilor, nu vorbesc de afinitatea soferilor care te claxoneaza si cu rost si fara rost, nu vorbesc nici de pietonii aburiti de vaporii… toxici de la tobele de esapament.

Nu!

Vorbesc strict de categoriile de drum pe care le avem… strict!

Arad-Alba  E absurd, ca pe o distanta de 222 km sa faci 3 ore 20 minute. E absurd…

Oare cand o sa avem si noi, macar un amarat de drum expres? Cer asa mult? E chiar asa absurd sa le cer guvernantilor sa nu mai fure tot? OK, fura, ca asa e invatat, dar mai lasa ceva si la comunitate!

Uita-te la Alba Iulia, si aia or furat (sa nu imi ziceti ca nu, ca nu va cred… is ei ardeleni, dar tot guvernanti is si aia), dar or’ si facut ma!

No, atata cer si io de la cei care au fraiele ministerului… E prea mult?


2 comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Hmmm…

Next Post

Timescape Romania – By Andrei Palatkas

Related Posts

Spune’mi ce lucrezi

Zilele astea am fost extrem de activ pe google, nu pe google +, ci pur si simplu pa google, cautand oferta pentru petrecera unui concediu de vis, de numai 7 nopti, intr’o locatie mirifica, evident ca pe malu’ marii, in acest caz Adriatice, sa nu fie la mai mult de 1.000-1.200 km distanta de Cluj, cazarea sa fie undeva in apropierea plajei, un maxim 5-600 metri, si evident sa nu ma coste pe mine si pe buburuza mai mult de $. Ca sa incep povestea cum trebe, vreau sa va spun ca am ajuns sa caut pe gugal, din cauza ca la toate agentiile de turism la care am fost, nu au putut sa’mi indeplineasca cerintele … adica, daca eu vin cu o lista bine facuta de acasa, de ce imi faci propunere cu 50% mai scump decat bugetu’ alocat?
citește mai mult