fbpx

E enervant

E enervant sa circuli pe drumurile tarii… cand te grabesti, ca altfel e relaxant!

Nu vorbesc de starea drumurilor, nu vorbesc de afinitatea soferilor care te claxoneaza si cu rost si fara rost, nu vorbesc nici de pietonii aburiti de vaporii… toxici de la tobele de esapament.

Nu!

Vorbesc strict de categoriile de drum pe care le avem… strict!

Arad-Alba  E absurd, ca pe o distanta de 222 km sa faci 3 ore 20 minute. E absurd…

Oare cand o sa avem si noi, macar un amarat de drum expres? Cer asa mult? E chiar asa absurd sa le cer guvernantilor sa nu mai fure tot? OK, fura, ca asa e invatat, dar mai lasa ceva si la comunitate!

Uita-te la Alba Iulia, si aia or furat (sa nu imi ziceti ca nu, ca nu va cred… is ei ardeleni, dar tot guvernanti is si aia), dar or’ si facut ma!

No, atata cer si io de la cei care au fraiele ministerului… E prea mult?


2 comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Hmmm…

Next Post

Timescape Romania – By Andrei Palatkas

Related Posts

Erou sau super-erou?

Sigur ati observat, ca de ceva vreme, se marseaza pe ideea ca sa facilucruri marete, sa te desprinzi de pulime, sa iti iei inima’n dinti, si sa te apuci sa faci ce ti’ai dorit de o viata … aproape la orice conferinta, aproape orcine ia cuvantu’ iti spune sa iti indeplinesti visu’. Indiferent daca vorbitoru’ a fost un familist convins, cu rate la banca, o slujba bine platita in cadru’ multinationalelor, el o sa iti spuna ca s’o trezit intr’o zi, si s’o dat seama ca ceea ce facea nu il satisfacea, asa ca s’o bagat picioarele in tot si toate, si s’o apucat de cautat comori pe dealuri … Sau, poate ca o boala l’o trezit la realitate … si’o dat seama ca viata’i scurta, asa ca s’o luat rucsacu’n spate si s’o apucat de mers prin diferite tari. Se intampla, ca pur si implu’ o primit o mostenire, poate o barca, si vrea sa implineasca un vis din mos stramosi …
citește mai mult