fbpx

Mersu’ pe jos face piciorul frumos

Ma, io anu asta am circulat mai mult cu mijloacele de transport in comun, decat in toti anii mei de taran venit la Cluj adunati.

Nu vreau sa credeti ca eram (sunt) fitios si ca de aia nu circulam cu troleu. Cand eram student, nu aveam gratuitate pe liniile de transport in comun. Asa ca preferam sa umblu’ pe jos… mult. Doamne ce mult umblam in faculta pe jos. De aia aveam 60 de kile. Ca mancam din an in Pasti, mergeam mult pe jos, fumam ca turcu si beam cafea ca arabu.

Stiu ca odata, io si un coleg aveam impreuna 12.000 de lei. Un bilet de autobuz, cu doua calatorii costa 10.000 de lei, un pachet de 10 tigari, costa 12.000 de lei… Evident ca logica a fost: Daca ne luam un bilet, mergem o calatorie impreuna, si restul zilei cersim tigari. In schimb, daca luam un pachet de tigari, avem ce fuma toata ziua. Logic ca am luat un pachet de tigari si ne-am plimbat pe jos… 20 de km!

plimbat pe jos prin Cluj Dupa aia, odata cu angajarea, am fost nevoit sa umblu’ cu masina. Apoi m-am lenit si mergeam cu masina si pana la coltul blocului…. Destul de nasol. Acum am decis sa-mi refac piciorul frumos!

Merg mai mult pe jos, cu bicicleta, cu autobuzele… si pe langa ca o sa am un picior frumos, sunt si la curent cu ce se intampla prin oras. Cumva, cand esti cu curu’ pe scaunu’ soferului, pierzi contactul cu evenimentele din oras… Cel putin eu asa simt!

Voi va mentineti piciorul… frumos?


1 comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Politichia… punctul meu de vedere

Next Post

Nu te uita dupa femei… cand esti la volan

Related Posts