fbpx

Pandele

Ma, exista o categorie de oameni … mai aparte … oameni, care le stiu, le fac pe toate .. evident ca le fac bine … si evident ca sunt plin de sfaturi … mai mult decat bune.

No’, in expeditia cu barca, va spun ca nu am avut asemenea personaje … nu nu, in schimb am sa va povestesc o intplare … hazlie.

Imediat dupa furtuna de pe mare, am fost nevoiti sa mergem sa ne luam provizii de pe mal … datorita faptului ca ne’am refugiat intr’un golf, cel mai apropiat sat se afla la 4 km … asa ca ne’am luat cu mic cu mare, sa gasim ceva de haleala.

sat grecia

Pe drum, ca norocu’ am prins ocazie … fiind in jur de 10 oameni, evident ca doar unu a reusit sa sta pe scaun, restu’ fiind obligati sa ne urcam in bena din spate … SUPER!

Oricum, cand am ajuns la restaurant, am incercat sa ii spunem la chelner ca am vrea sa mancam peste … dupa ce am incercat, in toate limbiile si semnele posibile, o inteles chelneru’ si ne’o si raspuns clar ca: No fish!

Toate bune si frumoase, la un moment dat, apare si domnu’ care a stat in fata in masina, si ne explica ca toti, dar absolut toti de pe insula asta is Vlahi, si ca inteleg romana … nu’i problema … si il ia pe chelner de dupa cap, si incepe sa’l intrebe cat tine sezonu’ pe insula, cum e cu criza … se simte? sau pe ei nu’i intereseaza ce se intampla’n capitala … chelneru’, se intoarce spre el, plin de uimire, si cu o fata, aproape planganda se schinomonoseste si scoate doua cuvinte magice No fish!


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Comedy Cluj – recomandari pentru Joi, 20.10.2011

Next Post

Visul lui Adalbert!

Related Posts