fbpx

Nu te uita dupa femei… cand esti la volan

Ma!

Ca imi iubesc buburuza, cred ca nu mai trebuie sa subliniez. Cred ca am lasat sa se vada asta si inafara. Daca exista vreun dubiu, vreau sa il spulber acum… ca sa putem trece mai departe. Bun, deci ne-am inteles… da?

Acum e vara… Da? Adica, ma gandesc ca intelegeti unde bat.

Bun, intr-o zi cu soare, dupa ce ies de la birou, imi iau buburuza sa mergem la miscare (v-am spus ca am ales o viata sanatoasa). Pe drum, la un moment dat, vad o alimentara… un ABC din ala de bloc, unde au de la sosete de bumbac 2%, pana la ulei de RABA.

O las pe buburuza sa coboare, ca sa-mi cumpere un pachetel de batistute, si eu cu un aer de macho, las geamu’ jos, dau muzica mai tare (ascultam la radio melodia asta), si virez dreapta, in ideea sa parchez masina… Pana iese buburuza din alimentara.

Si am parcat-o…. In masina din dreapta. Pentru ca, daca te uiti in alta parte si tragi de volan, e destul de putin probabil sa conduci bine. Ca doar nu esti Gog! Prin urmare, am reusit sa fac al 3-lea accident din viata mea de sofer… Tot intr-o “parcare”!

Nota catre mine:

Nu te uita dupa femei cand esti la volan… chiar daca e vorba de buburuza!


5 comments
  1. Am un prieten care a pățit exact la fel ca tine. Se uita după cineva (nu spun cine) și în față, era o trecere de pietoni. Cei din fața lui au oprit, apoi a oprit și el în ei 🙂

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Mersu’ pe jos face piciorul frumos

Next Post

Putem noi ca

Related Posts

Comunitatea

in primu’ rand o comunitate, e definita prin ajutorul … ma rog, nu e cel mai potrivit cuvant, mai degraba, sprijinu’ pe care fiecare individ, il acorda comunitatii … da, pe vremea comunismului asta se dorea, prosperitatea societatii, indiferent deprosperitatea individuala … ma rog, aici nu e cazu’ de asa ceva, pentru ca, (cel putin in ultima perioada), am observat, ca foarte multi (din cercu’ meu cel putin), si’au lasat orgoliile de’o parte, si au pus mana la dezvoltarea comunitatii Clujene (cel putin)
citește mai mult