fbpx

Martisor

Ascultam zilele trecute, pe nustiu’ care la radio, care explica ce si cum referitor la martisoare … numaru’ de martisoare cumparate, costu’ unui martisor, bla bla…

Acum, sincer vorbind cat de departe in patrua ta sociala, te bagi cu impartitu’ martisoarelor?

Eu, unu, nu ma intind mai mult decat imi e plapuma, adica, dau la cei din familie, plus colegele de la uzina … si dat fiind jobu’ meu, daca se intampla sa merg pa’ la clienti, nu ma lasa cresterea de acasa, sa ma infatisez in fata clientelor, fara sa am in mana un prevestitor’ a primaverii.

martisor, trifoi cu patru foiAsa is io, un rusinos …

Ma sincer, pentru mine, asta e printre putinele “sarbatori” incununate cu atata “farmec” de catre comercianti, care efectiv nu ma deranjeaza … chiar imi face placere cand vad pe strada vanzatorii ambulanti, care iti vand tat felu’ de ineptii pe post de martisoare … ce dracu s’o intamplat cu martisoarele de odinoara? ..unde is hornarii? unde ii trifoiu’ cu patru foi?

Acum, daca nu cauti bine, daca nu cunosti pe cineva care sa iti trimita martisoare bestiale, atunci, zic eu ca ai o problema ….

Apropo, tu ce martisoare preferi? .. ghiocei, hornari, trifoi cu patru foi? … crocodili?…ce?


9 comments
  1. binee măăă! de parcă voi știți ce-i aia modă. amu salam și guță-s vestitorii primăverii.

    “ți-a ieșit salam/guță în drum,nu mai ai dujmani de acum”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Urban ID – concurs de regenerare urbana lansat de Ambasada britanica

Next Post

Astenia de primavara

Related Posts

M’au cumparat mogulii!

Am sa fiu scurt (apropo, nu cred ca mai are sens sa va spun care e opinia mea in legatura cu acest subiect … ma gandesc ca am fost destul de clar, cand am scris aici ca sunt pentru oamenii din Rosia, si nu pntru tara si /sau Gold) nu am sa va spun de vrute si nevrute, nu am sa va spun ca au fost cateva momente de pauza in sesiunea de raspunsuri (unu din ele a fost cand cineva a intrebat: De ce nu se porneste proiectu’ … e cineva care vrea spaga, da’ nu o primeste spaga?) … in fine, nu intru in amanunte … ca pana la urma e cat se poate de evident ca ei isi prezinta partea lor.
citește mai mult