fbpx

Urban ID – concurs de regenerare urbana lansat de Ambasada britanica

Ambasada britanica la Bucuresti organizeaza, impreuna cu Primaria Bucuresti si Primaria sectorului 2, intre 15 februarie – 15 martie 2011, una dintre cele mai ample competitii de regenerare urbana din Romania – Urban ID

Jocurile Olimpice de vară din 2012Aceasta consta intr-un concurs de proiecte de arhitectura prin care se cauta solutii de identitate urbana pentru zona stadionului Lia Manoliu. Concursul se desfasoara ca parte a unei campanii mai extinse de promovare a Olimpiadei din 2012 de la Londra, iar premiile sunt substantiale: vizita la Londra la Parcul Olimpic, programe de training pe partea de urbanizare si green building precum si tehnologii avansate de design. (Mai multe detalii despre acest concurs gasiti aici)

Dupa cum bine stiti, in 26 iulie va avea loc la Londra ceremonia de deschidere a jocurilor olimpice de vara, din 2012. Totodata trebuie mentionat ca parcul a fost reconstruit in mod eco … mai multe detalii gasiti in brosura de aici (psss, cititi putin brosura aia ca acolo o sa gasiti si raspunsu’ la intrebarea mea).

Bun, si dupa cum v-am anuntat zilele trecute pe facebook si twitter, ambasada britanica la Bucuresti, va premia 2 (doi, nu trei, ca is hapsan si imi opresc si mie 😛 ) cititori ai blogului care raspund la intrebarea:

Ce procent din materialele rezultate in urma demolarilor a fost refolosit la construirea Parcului Olimpic?

Premiile sunt niste ghiduri foarte misto despre UK, iar selectarea castigatorilor se va face cu ajutorul site-ului random.org. Va fi o tragere la sort dintre cei care au raspuns corect.

Fara prea multe chestiuni, am sa va rog sa lasati o adresa valida la comentariu, pentru a putea fi contactati in cazul in care castigati … asadar …

BAFTA!!!

L.E.

Azi la ora 23:59 se inchid urnele 😀


9 comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Aqualand Deva

Next Post

Martisor

Related Posts