fbpx

Ma duc pe transalpina

Avand in vedere ca am refuzat minunata initiativa de a merge cu pluta pe Mures, in momentu’ in care Alex a lansat initiativa de a merge pe transalpina, eu si buburuza am spus un DA, hotarat, dinainte de a afla ca cei de la brainhost ne asigura cazarea (chiar cu mult inainte de a afla de super oferta pe care o au pentru participanti .. detalii aici – apropo, daca aveti nevoie de acest cupon, sa imi spuneti, si vi’l cedez), cu mult inainte de a afla ca pot sa conduc un Duster (Dacia a sponsorizat cu 5 Dustere – imprumut – pentru a urca pe cea mai inalta sosea din Romania), cu motorina celor de la Petrom.

transalpina

Datorita faptului ca am refuzat minunata initiativa de a merge cu pluta pe Mures, in momentu’ in care Alex a lansat initiativa de a merge pe transalpina, eu si buburuza am spus un DA, hotarat, dinainte de a afla ca cei de la brainhost ne asigura cazarea (chiar cu mult inainte de a afla de super oferta pe care o au pentru participanti … detalii aici – apropo, daca aveti nevoie de acest cupon, sa imi spuneti, si vi’l cedez), cu mult inainte de a afla ca pot sa conduc un Duster (Dacia a sponsorizat cu 5 Dustere – imprumut – pentru a urca pe cea mai inalta sosea din Romania),  cu motorina celor de la Petrom.

Fiindca pe drum o sa fim cateva masini (suntem in jur la 55 de persoane), cei de la Temad s’au gandit ca ar fi frumos sa avem niste tricouri personalizate, niste setaguri, bannere .. alea alea pentru drum, si nu numai.

Avand in vedere ca berea, de la Ranca (pentru ca acolo o sa fim cazati) ne va fi pusa la dispozitie de catre Timisoreana, cei de la Danone au considerat ca un actimel e cat se poate de bine venit … glumesc, au spus ca ne vor astepta cu niste surprize.

Asadar, va spun, ca eu si buburuza, am spus DA, la aceasta super initiativa, cu muuuult inainte, sa aflam de toate astea … cand am fost noi de acord sa mergem in aceasta minunata expeditie, eram doar noi, cativa prieteni, si minunata sosea (care, spre rusinea mea nu am parcurs’o pana acum).

Va dati seama, ca in momentu’ in care se strange o gasaca asa de mare, nu poate sa iasa, decat o super’mega expeditie … va dati seama, da?

Oricum, am sa incerc sa inregistrez traseul cu ajutorul aplicatiei Trip Journal (ati vazut in articolul anterior ce frumos se inregistreaza .. cu poze, comentarii pe locatii GPS, altitudine … ), pentru ca minunatii de la iQapps, au zis ca ar fi pacat ca un asemenea drum sa ramana neinregistrat, si prin urmare, au decis sa ne sponsorizeze cu cate o licenta, pe toti participantii la aceasta expeditie

No bun, de laudat, m’am laudat suficient, as vrea sa stiu, daca se poate, care a fost ultima ta escapada.


8 comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Baia de Aries – Manastirea Musca

Next Post

Sunt stupefiat!

Related Posts