fbpx

M-o dat la schimb!

Bai, deci nu imi vine sa cred… sincer, m-o luat prin surprindere. Nu m-am asteptat la aceasta miscare, nu dupa cate am facut impreuna, cate am patimit impreuna… cred ca la un moment dat am transpirat si sange impreuna.

Dar, vad, ca asta nu mai conteaza acum. Pur si simplu, s-a hotarat. A zis ca nu mai rezista si ca sa plec… cel putin pentru cateva zile. Sa vad cum e. Sa vada ea cum e cu altcineva.

Asa ca, joi, dimineata plec!

Nici nu stiu ce sa mai zic…

E mai bine asa. Ma duc la Timisoara. Noroc cu Nebuloasa care m-a primit cu bratele deschise… ca astia de la tvdece atat de mult ma vor plecat, incat mi-or facut rost de masina de la Autonom. Ba mai mult, ma pun si la lucru. Or zis ca sa nu stau doar cu mana in san, cu fundu’ pe patul din hotel… nu, nu. O sa merg in fabrica Siemens si o sa muncesc, cot la cot cu cei de acolo.

Asa de tare m-am suparat, incat Oana Olaru Zăinescu, Robert Katai, Bogdan Beşliu si Mirona Pascu s-au hotarat sa vina cu mine… sa nu ma lase singur la greu, sa munceasca si ei cu mine.

Sper ca ati prins gluma!

Pe scurt, joi, 15 martie am sa plec la Timisoara in cadrul minunatului proiect Bloggeri la Schimb. Eveniment Siemens, initiat de Nebuloasa si TVdece si sustinut de Restaurant Belvedere, Porsche Timisoara, Pizza Hut, Best Western Fusion Hotel si Autonom Rent-A-Car.


comments

Dan Ciulea

Antreprenor, blogger, gurmand, pasionat de fotografie si calatorii. Ma gasiti pe: Twitter, Instagram, Facebook

You may also like...

6 Responses

 1. Dli says:

  O intalnire de care sunt foarte curios ce iese, sper ca atunci cand revii, sa ne scri parerile si ideile tale, daca se poate , chiar poze 😀 cat mai multe.o zi buna si succes!

 1. March 13, 2012

  […] lucrurile stau așa: joi, Katai Robi, Ciulea, Zăineasca, Bogdan Beșliu și cu mine vom merge la Timișoara, unde am fost dați la schimb […]

 2. March 13, 2012

  […] din Cluj-Napoca: Oana Olaru Zăinescu, Katai Robi, Dan Ciulea, Bogdan Beșliu, Mirona […]

 3. March 15, 2012

  […] daca sunt plecat la Timisoara, tot o sa ma tintuiesc in fata unui tembelizor, pentru ca nu vreau sa pierd spectacolul pe care l-a […]

 4. March 15, 2012

  […] 2012, 5 bloggeri clujeni (Oana Olaru Zăinescu, Robert Katai, Bogdan Beşliu, Mirona Pascu si Dan Ciulea) merg la Timisoara si 5 bloggeri timisoreni (Ovidiu Sîrb, Corina Săftescu, Daniel Sima, Alex […]

 5. March 16, 2012

  […] cum v-am spus zilele astea, ieri am plecat spre Timisoara (din […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.