fbpx

M-o dat la schimb!

Bai, deci nu imi vine sa cred… sincer, m-o luat prin surprindere. Nu m-am asteptat la aceasta miscare, nu dupa cate am facut impreuna, cate am patimit impreuna… cred ca la un moment dat am transpirat si sange impreuna.

Dar, vad, ca asta nu mai conteaza acum. Pur si simplu, s-a hotarat. A zis ca nu mai rezista si ca sa plec… cel putin pentru cateva zile. Sa vad cum e. Sa vada ea cum e cu altcineva.

Asa ca, joi, dimineata plec!

Nici nu stiu ce sa mai zic…

E mai bine asa. Ma duc la Timisoara. Noroc cu Nebuloasa care m-a primit cu bratele deschise… ca astia de la tvdece atat de mult ma vor plecat, incat mi-or facut rost de masina de la Autonom. Ba mai mult, ma pun si la lucru. Or zis ca sa nu stau doar cu mana in san, cu fundu’ pe patul din hotel… nu, nu. O sa merg in fabrica Siemens si o sa muncesc, cot la cot cu cei de acolo.

Asa de tare m-am suparat, incat Oana Olaru Zăinescu, Robert Katai, Bogdan Beşliu si Mirona Pascu s-au hotarat sa vina cu mine… sa nu ma lase singur la greu, sa munceasca si ei cu mine.

Sper ca ati prins gluma!

Pe scurt, joi, 15 martie am sa plec la Timisoara in cadrul minunatului proiect Bloggeri la Schimb. Eveniment Siemens, initiat de Nebuloasa si TVdece si sustinut de Restaurant Belvedere, Porsche Timisoara, Pizza Hut, Best Western Fusion Hotel si Autonom Rent-A-Car.


6 comments
  1. O intalnire de care sunt foarte curios ce iese, sper ca atunci cand revii, sa ne scri parerile si ideile tale, daca se poate , chiar poze 😀 cat mai multe.o zi buna si succes!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Cum sa inregistrezi o emisiune TV de pe tv online

Next Post

Citarea sursei

Related Posts