fbpx

Ljubljana, Slovenia

In drum spre Florenta am vizitat Ljubljana, capitala Sloveniei (dupa cum va spuneam in aventura cu Autogrill-ul).

Toate orasele care sunt strabatute de o apa ma incanta. Indiferent ca vorbim de o apa curgatoare mica sau mare care traverseaza orasul, simt ca aceasta ii da un aer aparte. Simt ca acel oras este special din start  (de ce Clujul nu profita de Somes nu pot sa inteleg.). Daca ii mai adaugi si niste pietenoale pietruite, daca pe apa respectiva se mai plimba si cateva barcute, daca ai vreme buna si stai la terase pline cu flori, ai ingredientele perfecte pentru un oras extraordinar.

Imi pare rau ca nu am apucat sa o vizitez decat o ora. Imi pare rau ca nu am apucat sa vizitez castelul, mi-ar fi placut sa fac cateva poze la oras de sus… eventual din ceva turnulet.

Oricum, sper ca v-ati facut o idee referitoare la frumusetea Ljubljanei si daca aveti posibilitatea mergeti si vizitati-o… Fie si pentru o ora. Eu cu siguranta ii voi mai trece pragul. Ma gandesc serios sa fac o escapada de cateva zile acolo, in viitorul mai mult sau mai putin apropiat.


comments

Dan Ciulea

Antreprenor, blogger, gurmand, pasionat de fotografie si calatorii. Ma gasiti pe: Twitter, Instagram, Facebook

You may also like...

3 Responses

  1. mirunalacafea says:

    Dacă totul merge bine, poate-o băgăm în plan pentru întâlnirea ‘la mijlocul drumului’ de la anul 😉

  1. June 30, 2014

    […] nostru, dupa Pecs si Linz, a fost Maribor. Acesta este al 2-lea oras ca marime din Slovenia, dupa Ljubljana, cu o populatie de ~150.000 locuitori, dintre care ~20.000 sunt […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.