fbpx

Localuri din Cluj pentru prânz

Încet, încet, am început să mergem la birou, să nu mai lucrăm de acasă, motiv pentru care și HoReCa din Cluj a început să ofere opțiuni pentru masa de prânz, de luni până vineri.

Mai jos am să vă redau o listă cu localurile pe care le frecventez eu și le recomand. Nu este un top, este mai degrabă o ordine a unui traseu. Nu susțin că lista este completă, doar că aceste localuri mi-au plăcut și le-am trecut pragul cel puțin o dată în ultimele 30 de zile.

Gura Satului

📍 B-dul 21 Decembrie 1989, nr. 42

📆 Luni – vineri: 09:00 – 17:00

Este o băcănie axată pe produse de la producători locali, iar chef Horia Șimon pregătește în fiecare zi un meniu pe care-l publică pe tabla de la intrare.

Am mâncat la ei într-o zi, pipote confit cu sos de ardei copți și în altă zi o supă scoțiană, dar cu preparate locale, din păstrăv.

Bistro 1568

📍 B-dul 21 Decembrie 1989, Nr. 14

📆 Luni – vineri: 12:00 – 14:00

Un restaurant cu specific transilvănean. Meniul a-la-carte readuce savoarea bucătăriei vechi, transilvănene, în secolul nostru.

Meniul de prânz este unul autohton și ai două opțiuni din care să alegi (cu sau fără carne).

Un mare plus este faptul că la meniul de prânz poți să alegi un pahar de vin sau un pahar de suc natural la doar 5 lei.

Tortelli Pasta Bar

📍 Virgil Fulicea, nr. 2

📆 Luni – vineri: 12:00 – 15:15

Primul (?) pasta bar din Cluj.

Îți oferă 15% discount, în intervalul orar de prânz, la pastele din meniu. Inclusiv la specialul lunii (au în fiecare lună câte un preparat special pe care îl pregătesc.

În luna mai, spre exemplu, au Calamarata Napoletana

Restaurant NATIV

📍 Clemenceau Georges 3

📆 Luni – vineri: 12:00 – 16:00

Un restaurant care folosește ingrediente strict de la producători locali din România.

Meniul de prânz este inspirat din Gustul copilăriei și au mai multe variante din care poți alege și combina:

  • Gustare + Fel principal = 55 lei
  • Fel principal + Desert = 55 lei
  • Gustare + Fel principal + Desert = 64 lei

Programul de mai sus nu este programul localurilor, ci este programul în care se servește meniul de prânz.

Dacă aveți sugestii, vă rog, nu ezitați în a le împărtăși cu noi.


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Ischia la început de aprilie

Related Posts