fbpx

licitatie de 10 milioane euro din bugetul de stat pentru crearea portalului e-Romania

Citeam stirea “Ortodoxia in portalul eRomania: Ministerul Comunicatiilor schimba caietul de sarcini, dar gafa ramane in proiect ” si sunt uimit de faptul ca nu se zice nimic de suma imensa care vrea sa se cheltuiasca!

10 milione EURO??? va bateti joc de noi??? inteleg, nu sunt absurd, dar chiar asa? sa ma lasati, astia 10 milioane mai bine le dadeati la bugetari ca sa meraga la turda bai (dupa cum spune “io”) ca oricum sunt aruncati pe apa sambetei!

Bravo ma, bravo!


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

putin pentru o viata

Next Post

back in business

Related Posts

TEDxCluj – Generating Change

Am sa va rog sa notati in agenda data de 26 aprilie, pentru ca atunci se deschid liniile de inscriere … am sa va dau, din casa … unu, doua motive, pentru a sta cu dejetu’ pe f5, nerabdatori, sa se deschida liniile de inscriere, ca sa prindeti unu’ din cele 120 de locuri (iep, asa e … nu o sa fie decat 120 de locuri) [...] Asta, asa doar cat sa ne trezeasca interesu’ … io va spun de pe acum ca o sa fiu prezent (mi’am facut un script care da refresh la pagina de inscriere, cum apare formularu’, cum il completez :D ) … asadar, vorba bannerului: meet me at TEDxCluj
citește mai mult