fbpx

Joi, la cinemateca TIFF, Noi Doi

Joia aceasta, in cadrul cinematecii TIFF, de la cinema Victoria, incepand cu orele 20 va rula documentarul Noi Doi / Two of us in regia lui Claudiu Mitcu.

Noi Doi documenteaza un crampei realist din viata cuplului Cristi Pietrareanu – George Macioaca, un cuplu real. [Pentru cine nu stie, Cristi lucreaza la Accept unde este responsabil financiar&administrative si colaboreaza la Angelicuss.]

Fara prejudecati si intoleranta, documentarul priveste cu realism viata lui Cristi si a lui George, a caror singura crima este ca traiesc o frumoasa poveste de dragoste. In anul 2011, in Romania, exista o comunitate numeroasa de persoane LGBT (lesbiene, gay, bisexuali si transexuali), membrii sai facand parte din toate mediile. Comunitatea se confrunta cu teama de expunere si afirmare a membrilor sai, teama provocata de nivelul mare de discriminare al acestora din societatea romaneasca actuala.

Dar, fara sa o mai lungim, cine doreste sa mearga la acest film, sa ridice mana sus! Castigatorul invitatiei duble se nominalizeaza in acelasi fel: primul venit, primul servit!


comments

Dan Ciulea

Antreprenor, blogger, gurmand, pasionat de fotografie si calatorii. Ma gasiti pe: Twitter, Instagram, Facebook

You may also like...

3 Responses

  1. February 11, 2012

    […] fost la Noi  Doi, cam asta e impresia mea […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.