fbpx

Daca e Joi, e cinemateca … TIFF!

Dragi clujeni, si vizitatori ai Clujului, fiind obisnuiti cu tot felu’ de festivale de film … unele mai internationale ca altele … era destul de nasoala acesta perioada … asa ca, minunatii de la TIFF, impreuna cu Asociatia pentru Promovarea Filmului Romanesc(APFR), organizeaza in perioada 27 octombrie – 22 decembrie, editia cu numaru’ doi a Cinematecii TIFF.

Dragi clujeni, si vizitatori ai Clujului, fiind obisnuiti cu tot felu’ de festivale de film … unele mai internationale ca altele … era destul de nasoala acesta perioada … asa ca, minunatii de la TIFF, impreuna cu Asociatia pentru Promovarea Filmului Romanesc (APFR), organizeaza in perioada 27 octombrie – 22 decembrie, editia cu numaru’ doi a Cinematecii TIFF.

Ce inseamna asta?

Pai simplu, in fiecare Joi seara, incepand cu orele 20, la Cinema Victoria din Cluj Napoca, vor fi proiectate unele din cele mai importante productii cinematografice, care au rulat in cadru’ TIFF 2011.

Joia aceasta, 27.10.2011, are loc deschiderea cinematecii TIFF Cluj (spun Cluj, pentru ca aceiasi cinemateca va rula si in Sibiu) cu productia cinematografica Life in a Day/ O zi din viata, in regia lui Kevin MacDonald (filmul a fost proiectat la inchiderea cele de’a 10 editii TIFF)

Asadar, stati tunati, pentru ca, impreuna cu reprezentantii cinematecii, va voi pune la dispozitie cate o invitatie dubla … so’ …. cine vrea sa mearga la deschidere?


8 comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Muzeul Farmaciei

Next Post

Cum se fabrica o stire

Related Posts

Familia U #Cluj se intoarce acasa!

Vrei sa iei parte la meciul inaugural? Vrei sa fii in tribune cand joaca impotriva rusilor de la Kuban Krasnodar? Am doua bilete pe care le dau celor care imi demonstreaza ca pot / vreau sa sustina aceasta minunata echipa!
citește mai mult

Festivalul International al Filmului de Comedie “Comedy Cluj“

Parca numa’ ieri ma plimbam pe strazile Clujului, nervos fiind de forfota generata de catre oamenii entuziasti ca se duc la un film din cadru’ Tiff’ului, parca numa’ ieri era un trafic infernal din cauza ca aveam piata Unirii inchisa … parca numa’ ieri, imi beam cafeaua, pe fuga, din cauza ca nu faceam fata la ce se intampla … si totusi, asa de departe e acest “parca numa’ ieri” … imi e dor de toata nebunia generata de festivalu’ de film … imi e DOR!
citește mai mult