fbpx

Daca e Joi, e cinemateca … TIFF!

Dragi clujeni, si vizitatori ai Clujului, fiind obisnuiti cu tot felu’ de festivale de film … unele mai internationale ca altele … era destul de nasoala acesta perioada … asa ca, minunatii de la TIFF, impreuna cu Asociatia pentru Promovarea Filmului Romanesc(APFR), organizeaza in perioada 27 octombrie – 22 decembrie, editia cu numaru’ doi a Cinematecii TIFF.

Dragi clujeni, si vizitatori ai Clujului, fiind obisnuiti cu tot felu’ de festivale de film … unele mai internationale ca altele … era destul de nasoala acesta perioada … asa ca, minunatii de la TIFF, impreuna cu Asociatia pentru Promovarea Filmului Romanesc (APFR), organizeaza in perioada 27 octombrie – 22 decembrie, editia cu numaru’ doi a Cinematecii TIFF.

Ce inseamna asta?

Pai simplu, in fiecare Joi seara, incepand cu orele 20, la Cinema Victoria din Cluj Napoca, vor fi proiectate unele din cele mai importante productii cinematografice, care au rulat in cadru’ TIFF 2011.

Joia aceasta, 27.10.2011, are loc deschiderea cinematecii TIFF Cluj (spun Cluj, pentru ca aceiasi cinemateca va rula si in Sibiu) cu productia cinematografica Life in a Day/ O zi din viata, in regia lui Kevin MacDonald (filmul a fost proiectat la inchiderea cele de’a 10 editii TIFF)

Asadar, stati tunati, pentru ca, impreuna cu reprezentantii cinematecii, va voi pune la dispozitie cate o invitatie dubla … so’ …. cine vrea sa mearga la deschidere?


8 comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Muzeul Farmaciei

Next Post

Cum se fabrica o stire

Related Posts