fbpx

TEDxCluj revine și în 2023, aducând umanul în prim plan

TEDxCluj revine și în 2023, aducând umanul în prim plan. Evenimentul va avea loc în 10 iunie 2023 iar tema este… HUMAN.

TEDxCluj revine cu un nou concept, o listă fresh de speakeri, și mai ales cu o temă unică – HUMAN. Publicul TEDxCluj 2023 va fi invitat să descopere ce amprentă lăsăm noi, oamenii, asupra lumii din jur.

Ultimele două zile în care biletele Combo la TEDxCluj Human au discount de 30%. 

Biletele cu discount de 30% sunt disponibile până în 28 februarie 2023

TEDxCluj 2023

TEDxCluj 2023 Human.

Ultimii ani au reprezentat o adevărată provocare, în care ne-am testat abilitatea de a ne adapta la situații noi, dar în același timp păstrându-ne umanitatea.

La baza ființei noastre, a oamenilor, există o serie de caracteristici fundamentale care ne definesc. Ele se referă la modul în care simțim, gândim și acționăm. „Omenește”, spunem noi simplu.

Este omenește să ajuți, să fii curios sau să vrei să te dezvolți. Totodată, poate fi omenește și să fii egoist sau să greșești. În oricare dintre aceste cazuri, prin natura noastră umană și comportamentele ei caracteristice, avem un impact asupra lumii din jurul nostru. Dacă este pozitiv sau nu, depinde doar de noi.

În 10 iunie 2023, la BT Arena Cluj, participanţii la TEDxCluj HUMAN se vor întâlni cu peste 20 de speakeri și performeri care ii vor ajuta să descopere idei care merita răspândite.

Din rândul speakerilor, până acum a fost anunțată prezența:

  • Gabriel Păun – Environmental Activist – ecolog român cu o pasiune înnăscută pentru natură. A ales să fie un luptător pentru aceasta în sectorul neguvernamental, acolo unde se simte liber să expună derapaje ale statului și ale unor corporații pentru a forța schimbări pozitive care altfel nu s-ar produce.
  • Atena Boca – Motherhood Community Builder – Este singura româncă selectată de Facebook în Top 20 Femei din Europa, Orientul Mijlociu și Africa, care reuşeşte să aducă un impact pozitiv în comunitatea pe care o conduce. În 2019, Facebook a inclus grupul “LaPrimulBebe” în topul celor mai puternice 100 de comunități din lume, acordându-i Atenei o bursă de învățare de un an de zile în birourile lor din San Francisco și Londra.
  • Hedi Hoka – Doctor in Psychology – Psihoterapeut, autor best-seller, trainer mindfulness. Pasionată de neuropsihologie, Hedi a căutat mereu să transpună într-un limbaj ușor accesibil mecanismele neuronale care stau la baza gândurilor, emoțiilor și comportamentelor umane. A studiat despre mindfulness în Statele Unite ale Americii și este profesor certificat internațional.Evenimentul va avea loc in format offline iar biletul la eveniment include participarea și experiența completă TEDxCluj, welcome snacks, cafea, aperitive, apă, răcoritoare, masa de prânz și bineînțeles, șansa de a vedea speakerii live.
  • Gerd Leonhard – Futurist – Gerd a influențat și inspirat milioane de oameni să-și imagineze și să creeze un viitor mai bun. A fost numit unul dintre cei mai influenți europeni ai Wired UK în 2015 și se află pe locul 7 în clasamentul global al futurologilor. Din 2020, Gerd și-a dezvoltat în continuare stilul unic de ”keynote television” și a devenit rapid unul dintre cei mai populari prezentatori virtuali din întreaga lume.


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Primul val de artiști confirmați pentru JiP 2023

Next Post

Cupa Dan Căpitan, etapă națională de schi alpin pentru copii are loc în acest weekend la Buscat

Related Posts