fbpx

Iti mai e permis sa uiti?

Ieri, fiindca because, o fost ceva anume, mo’ trasnit un gand (dupa cum bine si sloganu’ blogului zice) … si anume: amu’, ca tat avem asa de multe medii de informare … incepand cu agenda telefonului mobil (care presupunem ca nu e smartphone, ci e un nokia 3310) si terminand cu super la moda facebook’, ne mai este permis sa uitam de onomastica cuiva?

Ieri, fiindca because, o fost ceva anume, mo’ trasnit un gand (dupa cum bine si sloganu’ blogului zice) … si anume: amu’, ca tat avem asa de multe medii de informare … incepand cu agenda telefonului mobil (care presupunem ca nu e smartphone, ci e un nokia 3310) si terminand cu super la moda facebook’, ne mai este permis sa uitam de ziua cuiva?

Serios acum, io unu’ uitam majoritatea datelor de tinut minte … ca e vorba de ziua de nastere, ca e vorba de onomastica, ca e vorba de aniversarea a nustiu’ cati ani de la ics eveniment … io clar, nu doar ca nu tineam minte … ca vorba aia, trebuie sa fi stiut ca sa pot s aimi amintesc, dar eram total pe dinafara ….

Noroc cu buburuza … ea era ii fix opusu’ meu … are asa ea o chestie cu tinutu’ minte a datelor … cred ca stie si zilele de nastere a colegilor din liceu …. colegii mei din liceu!

BTW, cu toate mijloacele de informare, la mine tot buburuza e baza … fara ea, po’ sa fie un miliard de servicii care sa ma informeze cu privire la aceste aspecte, ca tot dejaba … imi vine mail. il citesc … si citit ramane … clar, din punctu’ meu de vedere, raspunsu’ la intrebare e: imi e permis, pentru ca buburuza o fost plecata! DAR asta e la mine.


6 comments
  1. Și eu am aceeași problemă. În plus, dacă-mi amintesc că e ziua cuiva, uit să-i dau mesaj. Deci tot cam pe acolo 🙂
    În ultimul timp nu mai spun la nimeni, cu foarte mici excepții. Oricum zilele astea sunt niște invenții egocentrice și inutile. 🙂

  2. eu îmi pun reminder în google calendar, care e sincronizat şi cu facebookul şi cu aifonul şi cu mailul şi de acolo îmi mai vin şi în calendarul de la muncă:))) şi tot uit în puii mei:D lasă, noi să fim sănătoşi şi să nu ne înjure nimeni dacă uităm ceva:)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Inainte de … film

Next Post

Dulcegarii

Related Posts