fbpx

Iti mai e permis sa uiti?

Ieri, fiindca because, o fost ceva anume, mo’ trasnit un gand (dupa cum bine si sloganu’ blogului zice) … si anume: amu’, ca tat avem asa de multe medii de informare … incepand cu agenda telefonului mobil (care presupunem ca nu e smartphone, ci e un nokia 3310) si terminand cu super la moda facebook’, ne mai este permis sa uitam de onomastica cuiva?

Ieri, fiindca because, o fost ceva anume, mo’ trasnit un gand (dupa cum bine si sloganu’ blogului zice) … si anume: amu’, ca tat avem asa de multe medii de informare … incepand cu agenda telefonului mobil (care presupunem ca nu e smartphone, ci e un nokia 3310) si terminand cu super la moda facebook’, ne mai este permis sa uitam de ziua cuiva?

Serios acum, io unu’ uitam majoritatea datelor de tinut minte … ca e vorba de ziua de nastere, ca e vorba de onomastica, ca e vorba de aniversarea a nustiu’ cati ani de la ics eveniment … io clar, nu doar ca nu tineam minte … ca vorba aia, trebuie sa fi stiut ca sa pot s aimi amintesc, dar eram total pe dinafara ….

Noroc cu buburuza … ea era ii fix opusu’ meu … are asa ea o chestie cu tinutu’ minte a datelor … cred ca stie si zilele de nastere a colegilor din liceu …. colegii mei din liceu!

BTW, cu toate mijloacele de informare, la mine tot buburuza e baza … fara ea, po’ sa fie un miliard de servicii care sa ma informeze cu privire la aceste aspecte, ca tot dejaba … imi vine mail. il citesc … si citit ramane … clar, din punctu’ meu de vedere, raspunsu’ la intrebare e: imi e permis, pentru ca buburuza o fost plecata! DAR asta e la mine.


6 comments
  1. Și eu am aceeași problemă. În plus, dacă-mi amintesc că e ziua cuiva, uit să-i dau mesaj. Deci tot cam pe acolo 🙂
    În ultimul timp nu mai spun la nimeni, cu foarte mici excepții. Oricum zilele astea sunt niște invenții egocentrice și inutile. 🙂

  2. eu îmi pun reminder în google calendar, care e sincronizat şi cu facebookul şi cu aifonul şi cu mailul şi de acolo îmi mai vin şi în calendarul de la muncă:))) şi tot uit în puii mei:D lasă, noi să fim sănătoşi şi să nu ne înjure nimeni dacă uităm ceva:)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Inainte de … film

Next Post

Dulcegarii

Related Posts

Am vazut Ursul, de Dan Chisu

Subiectu’ filmului: directorul circului din Bucuresti, incearca sa faca rost de bani … si de aici si goana dupa urs … mai un neamt, mai un circar, mai un tigan … ceea ce mi s’a parut extraordinar .. ma rog, pe langa coloana sonora, profesionalismu’ de care au dat dovada actorii (cu toate ca majoritatea dintre ei NU sunt profesionisti), cel mai cel, mi s;o partut atentia data la detalii … adica de la beniznaria infecta din ‘90, la posterele cu Iliescu, mesaje pe cabina telefonica albastra … pana la cursa ursului pe motocicleta (ceva mobra … daca nu ma’nsel)
citește mai mult